-
........
Přeju vše nejlepší k dnešním narozeninám,jste super,držte se!!!*3* -
Soukromá herecká škola
Dobrý den,nedostali jste se na DAMU či JAMU a chcete se stát skvělými herci a moderátory jako je pan Jan Kraus?Soukr.herecká škola manželů Petrovských při divadle "M" v Duchcově přijímá ještě žáky na školní rok 09/10.Adepti hlaste se na e mail.adrese info@divadlom.cz *4* -
Herecká škola...
Dobrý den,chcete se stát skvělým hercem či moderátorem jakým je pan Kraus?Soukromá herecká škola manželů Petrovských tento víkend opět zahajuje běh dvouleté školy herecké při divadle "M"v Duchcově.Zájemci připravte si monolog tak na 5.minut,jednu píseň a báseň a něco o sobě a ještě se máte možnost dopřihlásit a zkusit štěstí na e mailové adrese info@divadlom.cz Takže pokud vás nepřijali na DAMU,JAMU tato škola existuje přes deset let a učil tam na ní například pan Miroslav Moravec,letos paní Vančurová(činohra),pohyb pan Harapes a další.Škola se studuje dálkově jedenkrát za měsíc víkend,to zvládnete k tomu ještě své zaměstnání a jiné aktivity,škola je zakončena písemnou zkouškou z teorie a absolventským představením,obdržíte list o absolvování herecké školy,můžete se ucházet o angažmá v divadlech,hodně štěstí,zlomte vaz -
-
Dobrý den,škoda,že taková možnost nebyla před 25lety,jistě bych neváhala ani minutu.Přeji hodně nadaných studentů.
-
Re: Herecká škola...
tak skvělým jako je pan Kraus bych tedy nechtěl být, takže žádná divná herecká škola!!!!!????? nebo, že by vychovala, tak vztahovačné herce a moderátory jako je pan Kraus a každý by za každým slovem osočoval ten "bulvár", vždyť někteří by bez bulváru pomalu ani neexistovali. V posledním "uvolněte se posím" byl pan Kraus "vynikající" s tím svým bulvárem, když perlil, jak založil stranu, že nikdo nesmí číst bulvár, jinak nic nedostane. I když to byla "legrace", myšlenka zaváněla praktikama KSČ, nebylo to vůbec vtipný a pan Kraus už je s tím bulvárem trapný. *13*
-
-
uvolněte se prosím 26.3.
Vážený pane Krausi.
Vaše pořady se mi líbí ( s některými výhradami).
Poznal jsem, že jste decentní sympatisant pana Paroubka. Vaše antipatie k ODS se tentokrát obrátila proti Vám. Napadl jste neodchod pana Topolánka, popustil jste poněkud uzdu své negativní emoci vůči němu.A díky ( nebo na škodu) tomu, že Váš pořad je předtáčen, vaše poznámky vyzněly jaksi nemístně zlomyslně v kontextu toho, co se stalo v posledních 24 hod. To, co udělal (sice se zpožděním)p.Topolánek mne příjemně překvapilo, ale myslím, že Vámi oblíbený pan Paroubek ani celá jeho strana by tohoto činu nebyla zatím schopna.
Samozřejmě, že pokud budete chtít, použijete svoji, slušně řečeno tvrdost a neomaleně mne můžete zesměšnit, pokud Vám za to budu stát.
Ale nehledě na tyto okolnosti od Vás očekávám jako od "Chlapa", že uvedete vaši invektivu na adresu ODS na správnou míru (nejlépe v nějakém příštím Uvolnění)
Na závěr chci poznamenat, že nepatřím k voličům ODS, ale tento jejich čin kladně kvituji, navozuje ve mne trochu optimistický pocit pro budoucnost naší politiky. Nevím, jaký pocit vzbudil tento čin ve Vás. -
fandíme vám
Vážený pane Krausi, moc se nám líbí vaše pořady a jsme vašimi fanoušky.Jste nám sympatický mimo jiné i proto, že jste odešel z ČT1.Váš humor je nám blízký a také ho rádi vytváříme.Vymýšlíme humorné povídky typu Šimek a Grossmann a rádi bychom vám byli nápomocni v tvoření srand do vašich humorných i publicistických pořadů.Bylo by možné se si s vámi domluvit osobní schůzku a můžeme poprosit o email?Děkujeme -
Trapné !
Pane Krausi, tváříte se jako ředitel zeměkoule a Vaším koníčkem je dělat z lidí blbce.Ale ani ten největší blbec by se nepropůjčil k takové trapné šaškárně, jako je Vaše reklama na Mattoni. Zvracíte, když to vidíte ? Chápu, že peníze nesmrdí, ale co je moc, to je příliš. -
-
Koukám,že se zde najdou dokonalí tupci.Co Vám proboha "ten Kraus" udělal?Že natočil reklamu na matonku? no a co? a dělá si z lidí srandu,ale protože oni tomu rozumí,jinak by k němu třeba ani nechodili.Když Vám tedy tak vadí,tak si přepněte kanál,pokud to se svým IQ zvládnete.Přestanˇte závidět a začněte makat sami na sobě,třeba přijdete na jiné myšlenky.Trapné je někoho kritizovat a přitom být 0.
-
-
správně
-
-
Už mě nebavíte,mě se chce zvracet,když čtu vaše řádky.
-
-
Dostala jsem k vánocům 2 lístky na show Jana Krause,už se to blíží tak se moc těším.Vím,že pan Kraus nezklame. *2*
-
-
Morálně zdevastovaný Kraus jistě nezklame pražské blbečky.
-
-
...kecy, fóry, nemakáme, to si radši nožku za krk dáme...
-
Peníze nejsou v životě všechno!
-
Chtěla bych pana Krauze požádat, aby se nechal na jeden měsíc zaměstnat v marketu za 1700,-čistého, oni ho ty hloupé řeči o zavřených obchodech o svátcích přejdou.
-
-
Dobrý den,nechci být puntičkářka ale 1700,- čistého to bude asi nějaký překlep!Nevadí asi si toho nikdo nevšiml.
-