Přejít na výpis diskuzí

Jan Kraus

OSOBNOST 31.12.2006 
207 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Reflex

Pane Krausi,mezi své hosty pořadu "Uvolněte se..." měl by jste pozvat pana redaktora "Potůčka" z Reflexu.cz . Je to úžasný člověk se znalosti věci na naši politické, kulturní, sportovní scéně a dokáže také velmi zajimavě psát o Vašem pořadu. Dejte mu tu možnost, ať se kluk vypovídá. Děkujeme.
  • je dobré si z někoho dělat legraci, ale řekla bych, že jste na to už STAREJ *3*
    • milada.zamecnikova
      Aha tak ted jsi mi otevřela oči,takže dělat si z někoho legraci je výsadou mladí už to vypovídá o tvé hlouposti! *14*
  • Všeumělci

Pane Krausi, vystupujete se suverenitou, která neskrývá Vaše přesvědčení, že všemu rozumíte, všechno víte. Proto zdvořilý dotaz: proč je v herecké profesi nejvyšší procento lidí přesvědčených, že všechno zvládnou, všechno umí, všemu rozumí a nic není problém a to i navzdory tomu, že při svých pokusech dělat něco jiného než papouškovat texty napsané někým jiným, v naprosté většině krachují?
  • jan kraus - borec

Tak abyste věděli,Jan Kraus je borec a vy, co ho haníte,zřejmě nechápete jeho humor.možná byste měli koukat na něco jednoduchého,např.Mr.Beana.tam je lehké chápat vtip.Jan Kraus je bavičem doby a nejen já se u jeho pořadu velice pobavím.On tam od toho je,aby do hostů šťoural a rýpal.Vždyť to dělá jeho humor tak odlišným a výjimečným.A když se vám to tak protiví,tak na to nečumte,jo?Zdravím všechny a Honza je jednička!!! *14*
  • Po mnoha letech vyšlo najevo, že má dospělého nemanželského syna. Dokázal to prodat v jednom večeru. Taktéž přeložené vysílání dílu s občanem Kanady a jeho údajným synovcem, co mu slíbil medaili po 70-ti letech, m.j. za 2-měsíční internaci v Osvětimi, byl pouze tah na zvýšení sledovanosti jinak upadajícího pořadu. Přítomný komparz "j-elit" tu trapnost jen podtrhl. Tuším, že stejná stanice honila body na reportážích ze "záchranné mise" jistého slavomana a "unesené Džambulky. Jisté je, že už je přecelebritováno. Tyto "osobnosti" už netáhnou, patří max. na stránky bulváru.
  • Sníh

Vážený pane Krauz,
    ve Vašem televizním pořadu jsem od Vás slyšel nevídanou a neslýchanou zprávu, či snad lépe tvrzení, že ve Vesci nebyl 20 let sníh. Snad víte, že Vesec je součástí Liberce a pak se toto tvrzení stává jemně řečeno kachnou nebo hloupostí. Prosím aby jste podával seriozní informace anesnižoval se na úroveň bulváru. A zároveň mne nenutil přepínat televizi vždy kdy se tam objevíte.
    Děkuji. Volf.
  • Jste skvělý!

Pane Krauzi,jsem velmi ráda,že jsem poznala díky Vašemu pořadu vaši vzácnou maminku.Skvělá a nezapomenutelná žena ve svých letech.Opravdu,tak si představuji důstojné stáří .*4*
  • Buďte nad věcí

Vážený pane Krausi,pravidelně sleduji Váš pořad bez kterého bych ani neusnula,dnes jste v něm hájil svou rodinu a sebe,já to chápu,také by mne to rozčilovalo,kdyby mne neustále někdo napadal včetně mé rodiny,ale bohužel bulvár si vždycky něco vymyslí,kdo chce psa bít,hůl si vždycky najde,to znám,dnes je taková doba,že jsou lidé nespokojeni sami se sebou a zamindrákovaní,kopou kolem sebe a nejvíce toho o kom ví,že ho to zraní a na jakém místě,neděje se to jen u celebrit,ale i v normálním životě,dnes a deně,já se s tím setkávám,jak ve své(herecké)branži,tak i civilně a pořád se učím to nějak zvládat,překousnout to,když se to dá a nedat najevo,že mne něco vadí,protože pak je protivník rád a směje se za zády obrazně řečeno,to co Vám chci říct je,povzneste se nad to,nečtěte ten bulvár,Vy jste strašně moc hodný a citlivý,zranitelný,jen si tím ubližujete,věřte mi,sice mne osobně neznáte,ale já se také trápím,mám zase problémy s kamarádkami,vždycky mne některá sklame a já si řeknu,stačí mne jedna kamarádka,která mne bude brát takovou jaká jsem než deset falešných a upřímně v této branži jsem teprve na začátku,studuji činohru a je mi z těch vztahů v branži smutno.Mám Vás moc ráda,netrapte se,co se kde píše,radujte se z maličkostí a žijte naplno a uvidíte nakonec si Vás Ivana vezme,vše dobře dopadne,hodně štěstí Vaše fanynka Anička(ta z Ponce,co tam, pořád fandí - blondýnka).Doboru noc. *4*
  • pochvala

pane Krauzi, jako tv divak(41) sleduji pravidelne porad uvolnete se prosim, a neodpustim si napsat...super, sedi mi typ humoru, i vyber hostu, nakonec i vase komentare politiku v rozhlase jsou dobre (mozna by stalo za to se zamyslet nad poradem na tema politicka satira)...ale diky, vazne me dobre bavite, jen tak dal...sasi *3*
  • Otazka

Dobry den,
    vim,ze se to sem mozna nehodi,ale potreboval bych vedet,kolik pan Kraus merí.Tuhle sme se totiz vsadili jen tak z recese s pritelkyni a ja rekl,ze meri min 170cm..:)Nikde na internetu jsem tento udaj nenasel..Kdyby byl nekdo tak hodny a napsal mi to sem..:)Je to otazka zivat a smrti..:))Dekuji
    • Re: Otazka

Domnívám se ze Honza Kraus měřé tak něco kolem 175cm.+- 1cm.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit