Přejít na výpis diskuzí

Jan Kraus

OSOBNOST 31.12.2006 
207 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Honza Kraus je vynikající moderátor a jeho show je super:))) má tam vždy skvělé hosty. Jen tak dál Honzo ***
    • Dávám jeho show tak půl roku, maximálně rok. Podle většiny normálních, slušných lidí, to s tím svým pojetím demokracie docela podělal.
      • Souhlasíme, trapný pokus zavděčit se potenciálnímu vítězi voleb, vč. pozvaného komparzu-loajálních "kolegů", kteří se operativně přizpůsobují situaci na politické scéně. Podepíší se kdykoliv pod jakýkoliv pamflet, jen aby vždy byli loajální se současným trendem.
  • matylda....

Jo divný je, že říká podrž ho... a pak pojď matyldo... Takže pohlaví nevím, ale asi je to ten smraďoch, skunk, nebo tak něco.... *1*
  • doplnění reklamy

Vážený pane Kraus, když účinkujete v reklamě Českého telekomu a voláte kolegovi do Prahy - ahoj přijeť pražáku a manželka říká ať vrátí tu vrtačku, tak to doplňte ještě o fotoaparát a dalekohled, protože to je naprosto můj případ. Já jsem z Opavy a Pražák má tyto věci zapůjčené a doposud nevrátil. Děkuji.
  • název

pane Krausi,výběr hostů do vašeho "Uvolňováku" je nadprůměrně dobrý /to vybíráte sám?/, ale já jsem tam ještě nebyl. Jsem celebrita, která na rozdíl od Gottů, Vondráčkových, Bártů a Střihavků má již bulváry, rauty a jiné akce za sebou - a přitom vím, že populární jsem. No chválně - viděl jste mě poslední dobou někde? Mohu pro Váš pořad nabídnout vše o vás a filmu Saxana /třeba kolik slov, kroků a skutečných vtipů jste tam učinil/ a na rozdíl od Vás jsem ještě trochu vtipnější. Můžete to zkusit - sám na své náklady přijedu a pokud se mnou na pohovoráči nebudete spokojen, rád odjedu. Jsem učitel, takže můžeme veřejně národu nastínit situaci ve školství***Když jsem někdy v životě náhodou pět minut smutný /rekord z 26.7.2003/, pustím si film, kde hrajete, a jsem z toho venku.***Pokud se tedy nebojíte pozvat jokera z Pardubic, který zná dokonale školu, kde se točila Saxana, máte možnost. Martin Melichna, Pardubice, 41 let, učitel a vtipálek***Howgh
    • Re: název

Odpovím si sám. Pan Kraus obyčejnými lidmi pohrdá-škoda. Též Martin Melichna *5*
  • Podle skutečné události v Praze střelba z Divadelní ulice do chodců zničené mladí několik operaci žádná omluva možná to bude mnoho lidí zajímat.
  • diskuze

Krásný den přeji a příjemnou dovolenou. Moc mě mrzí že jsem prošvihla vaší diskuzi na Ukaž se.Sledujeme váš pořad Uvolněte se prosím a moc se nám líbí vaše otázky i reakce na odpovědi vašich hostů. Prosím plánujete ještě v dohledné době něco podobného?Děkuji.Jana
  • S těma o dvě čísla většíma klapačkama by mohl dělat
    reklamu na Pedigree Denta Stix
    • To je slaboduchá kritika,to jste tam nenašel něco zajimavějšího,hodně jednoduché,to zase vypovídá o vás *3*
  • To by mě zajímalo, kolika lidem Herr Oberkraus odpověděl na jejich všechytrý otázky a připomínky. Neni tohle diskuzní fórum trochu jednostranný..*7*
  • To myslíte vážně?

Vážený pane Krausi,
    přiznám se, že nejsem přiznivcem laciné kritiky všech a všeho ve formě, jakou praktikujete Vy, přestože máte občas pravdu a přestože si vážím vašeho hereckého umění. Myslím si ale, že živit se mj. i urážením lidí a profesí, o kterých zcela nic nevíte, je přinejmenším neslušné. Protože pracuji jako učitel a vždy jsem si učitelů vážil, velmi se mne dotkla Vaše slova na jejich adresu, která jste minulý týden pronesl na Frekvenci 1. Tvrdil jste, že jste zažíval ze strany učitelů permanentní šikanu, navíd jste prohlásil, že byste radil žákům, aby se domluvili a učitele vyhodili z okna. Nechcete si zkusit stát před lavicemi třeba půl roku, abyste si uvědomil, že ta šikana je dnes spíše z druhé strany. Navíc si myslím, že tato Vaše slova jsou žalovatelná jako navádění k trestnému činu. Nikdy v životě jsem se k něčemu podobnému neuchýlil, ale teď opravdu zvažuji, zda se na soud v této věci nemám obrátit. Věččím totiž, že ani v demokratickém státě není možné tolerovat takovéto jednání - navíc od celebrity Vašeho formátu. Vy sám byste se mezi prvními ozval, kdyby se například učitel podobně vyjádřil o hercích - nebo byste to přešel jen tak? Vy, na rozdíl ode mne, máte možnost podobné urážky veřejně prezentovat a brát za ně navíc honorář.
    Mrzí mne, že jsem si Vás proto přestal vážit. Nemám čas (a ani chuť) pravidelně sledovat Vaše neomalené řeči v rozhlase. Zbývá mi tedy doufat, že mi odpovíte alespoň formou e-mailu.
  • musím souhlasit s ostatními *12* *12* *12* *12* *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit