Přejít na výpis diskuzí

Jan Kraus

OSOBNOST 31.12.2006 
207 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Uvolněte se prosím 2/12

Vážený pane, pravidelně sleduji Váš pořad a většinou jsem srozuměn s Vašimi názory a postoji. Toto se však netýká Vašeho pořadu dnes s panem Julínkem. Byl jste naprosto nepřipraven na tuto tematiku, Vaše argumentace byla naprosto mimo. Vy, který vždy hlásáte pravicové ideje hlavně pak co se týče Vaší reklamy považujete převedení nemocnic na akciové subjekty a tvorbu zisku za podivné? To si snad myslíte že v tomto případě je nejlepším hospodářem stát a centrální řízení, které se nikde a nikde neosvědčilo? Vaše argumentace byla totálně zmatená a otázky nepřehledné, neměl byste se pouštět do témat, na která nejste připraven, působí to velkou škodu Vašemu pořadu, který je jinak velmi dobrý.
  • Bravo!!!Jste jedinečný.Vtipný inteligentní.Nenechám si vás ujít.Váš humor nemá chybu.Byl jste a jste i výborný herec.mám ráda i Ivanku a líbí se mi knihy vašeho bratra Ivana.O vaši /Uvolněte se prosím/ jsem napsala Ježíškovi.Přeji vám stále hodně vtipu a humoru.Jsem ráda,už v naší TV díky vám existují reklamy na které se dá dívat.Co dívat,královsky se bavím.Díky za vaše pořady.nemáte chybu!!
  • ministr Julínek?

Právě jsem shlédl opakování Vašeho pořadu a i když ho vidím velice zřídka,budu se opravdu snažit o další díl nepřijít.Jelikož pracuji dlouho do noci každý den,tak mi Váš pořad stále uniká.To,co jsem viděl ve mně zanechalo hluboký zážitek.Mluvím o osobě p.Julínka.Takhle jsem se už hodně dlouho nepobavil,občas se pobavím při nočním opakování z parlamentu,ale tohle to absolutně trumflo.To byl koncert,to se nevidí..Dám Vám další tip,myslím,že p.Vojíř nebo Kubera by byli také horcí kandidáti pro tento pořad.Jsou neméně inteligentní...Vím o čem mluvím,jsou z mého okresu
  • internet nemůže mít každý

Musím se bohužel připojit k příspěvku Pavlů [ing.pavlu@volny.cz] z 19.11., internet opravdu NEMŮŽE mít KAŽDÝ. Mám, bohužel, úplně stejné zkušenosti s Českým Telecomem. :o) Ale jinak Vás "žeru" a když je "dobrý materiál", dívám se na reprízu třeba i dvakrát (polárník, provozovatel perníkové chaloupky atd. atp.). Ale zatím fakt 1* byl pan stínový ministr Julínek. To byla hodně velká síla. Snad se aspoň pár lidem rozbřesklo... Díky za takovéhle pecky! Zůstaňte nám zachován :o))) Jitina
  • Stačí

Pane Kraus, jděte domů, nelíbíte si mi.
  • vystoupení

Pane Kraus,je nějaká možnost o to udělat večerní vystoupení např.v divadle pořadu "uvolněte se prosím" ¨ děkuji za odpověď Antonín Neubauer
  • INKOGNIT
    *10*
  • Uznání a obdiv

Pane Krausi, mám rád chytré, bystré a pohotové lidi a protože Vy všechny uvedené vlastnosti máte, moc Vás uznávám a obdivuji. I když televizi moc nesleduji, žádný Váš páteční pořad si nenechám ujít. Když jste v Brně, vždy se velmi snažím dostat lístek na Váš pořad. Přeji Vám i celé rodině spokojené vánoční svátky a do Nového roku stálé zdraví a mnoho úspěchů a tvůrčí invence.
    • Re: Uznání a obdiv

jestli tohle pako je bystre a pohotove, tak ty musis byt pekny dement
  • Pane Jane Krausi, přečetla jsem si Váš rozhovor v dnešní příloze Blesku, který mne příjemně pobavil a je, jako vždy na úrovni. Vždy se těším na pátek na pořad "Uvolněte se prosím", ale to už mi říkat, přijde teď po přečtení všech těch předešlých příspěvků, že Vám silně podkuřuji. Není to tak, jste fakt moc dobrý. Jen mi připadá, že tou nenávistí k ODS jste již trochu potrefený a názor Vaší Ivanky, že Klause by viděla radši mrtvého, který byl kdysi otištěn v nějakém časopise, mne trochu děsí.To bych od takové milé osoby nečekala.Skutečně si častokrát říkám, co vám asi ten Klaus tak děsného provedl. Ale je to Váš názor a každý, zaplaťpánbůh, ať se v této zemi děje cokoliv, na něj konečně má právo a má právo jej svobodně vyslovit. Proto dovolte i mne se přiznat, že stále volím ODS, ale to snad není překážkou, abych Vám i celé rodině opravdu ze srdce popřála pohodové vánoce, mnoho pracovních úspěchů a stálé zdraví. Protože, jestli se Vám zadaří,je to dobré i pro nás, kteří mají Váš humor rádi. Doufám, že Vám přání od odesačky nevezme dobrou náladu pro tento i následující dny.,
  • Uvolněte se prosím....

Dobrý den, byla bych moc ráda, kdy jste si vzal do parády pana Vlada Dobrovodského z VyVoleních. Myslím, že by se celý národ velice pobavil.. :-))Děkuji.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit