Přejít na výpis diskuzí

Jan Kraus

OSOBNOST 31.12.2006 
207 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já bych se vůbec nedivila kdyby to nečetl,na tohle musí být hodně silný žaludekA jestli leží ve své vile na divanu s konakem a užívá si luxusu,mě to nevadí,vám ano?Tyto komentáře vyvolávají jenom závist a o to asi jde. *9*
    • Asi to sám nečte, ale v každém případě spousta negativních příspěvků byla smazána. Osobně si myslím, že panu Krausovi ani není co závidět.
      Je to starý a ješitný chlap, který si myslí, že má patent na rozum.
      • Moje příspěvky smazány nebyly co se mě týče,četla jsem i negativní komentáře.Já si také myslím,ře panu Krausovi není co závidět,snad ty hodiny,které musí strávit nad informacemi o každém jednom hostu,aby věděl nač se ptát.Každý má právo na názor jen to moc nechápu,když se mi něco nelíbí,nemám potřebu dotyčného informovat a dál se o to nezajímám protože mi nestojí za to.Nebo proč píše svůj negativní komentář aby si ho někdo přečet,nejspíš.Tak kdo je tady ješitný.Vaše kritizující a urážlivé komentáře zajímají tak maximálně vás a vám podobným,tak si to pište navzájem a bude vše v poho.Asi takto,když mi sousedovic Fanouš řeknem že jsem kráva,fakt se z toho nesložím ale když mi to řekne člověk kterého si vážím,určitě se zamyslím.Takto jsou asi brány vaše příspěvky.A že by se někdo unavoval takový srance mazat,nejste tak d§ležití,z hrušky dolů.Opatrujte se pane Otto- *4*
        • Naprosto nechápu, co vás na mém sdělení a názoru tolik rozohnilo. Jak vidno , tak ten můj příspěvek také nikdo nevymazal. Na tyto stránky jsem zabloudil asi před půl rokem a negativních příspěvků zde bylo jak naseto. A to, že je někdo vymazal je pravda, nic víc, nic míň.
  • No! JAN KRAUS JE FAKT VTIPNEJ. V SHOW JE SUPER, JEDNOU JSME SE SETKALI. TO BYL VYNIKAJÍCÍ ZÁŽITEK!
    • Copak,dal vám pusu? To musel být zážitek....
  • Jan Kraus nejlepší moderátor,prostě profík.Respektuji,že se někomu nemusí líbit jeho humor ale není nic jednodušího,když se mi něco nelíbí,tak na to nekoukám.Také některé naše umělce nemám v oblibě ale někomu jinému se zase líbí,tak nevím proč bych měla někoho kritizovat jen proto že ho nemá ráda.některé komentáře jsou velice urážlivé já nějak nechápu proč!Dělá vám to dobře asi! *12* a
  • Pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí ****
    • To už tady ale nikdo z nás nebude, až vyjde najevo, že nám tady ty kavárenský soustavně lhali z nenávisti ke všemu, co má nějaký řád a smysl.
  • Luky1987

Keď si pozve Jan Kraus dobrého hosta, tak dá sa tá jeho show pozrieť 

• Popravdě se nezajímám o lidi jako je Kraus,protože mi příjde nezajímavé dělat BEZVÝZNAMNOU show.Nikdo se už nedívá na tyto typy pořadů.V dnešní realitě se lidé zajímají o mnohem víc objektivní seriály nebo dokonce TV programy.Lidé se dnes zajímají buď o objektivní pořady,filmy a seriály na úrovni nebo o seriály a filmy co mají SKUTEČNÝ děj.
    A o této show se nedá říct,že by byla jedním z pořadů které jsou POPULÁRNÍ.
    • Kteří lidé se zajímají o filmy a seriály? Já ne
    • Ale jsou, bud v klidu. *4* *3*
  • Luky1987

Nemusím ho pana Krause. Když ho vidím vypínam TV

• Vazeny pane Krausi,myslite ze by bylo zajimave ve Vasem poradu "Uvolnete se prosim"znovu privitat pani Ester Kocickovou a probrat aktualni problem komuniste versus prasata ?????? Vas porad je uzasny dekujeme Vam.
  • Kraus je nejlepší vtipnej prostě super nedělá z lidí blbce lidi ty blbce dělají ze sebe tak držte hubu je prostě boží *1*
  • Sledování pořadu na internetu

Vážený pane Kraus, dnes jsme s manželkou sledovali náš oblíbený pořad na internetu (v pátek jsme s politováním zaspali !!!), a tak jsme to museli dodatečně sledovat dnes odpoledne na internetu. A bylo to super, hlavně rozhovor s Kateřinou. Stačil 10 minutový rozhovor s ní přimo před kamerou s Vaší přípravou otázek a měli jsme odhalenou bytost, která se nám prostřednictvím medií doposud přadstavovala jako skromná lyžařka z hor. A prosím Vás, kolik sakra stojí ten pokoj, abychom s manželkou zjistili, v jaké společenské třídě se vlastně pohybujeme. Držíme Vám palce a více rozhovorů. Stačí totiž jeden Vámi vedený rozhovor s celebritou a máme jasno, nemusíme číst noviny. S pozdravem Richard a Milada Gessnerovi

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší