-
Všechno nejlepší,hodně zdraví,štěstí a úspěchů *4*
-
Přání
Dobrý den pane Krausi,dnes jsem koupila první vanoční dárek mému příteli.Kniha uvolněte se prosím přesně vystihuje co chci dárkem dát.Stranky plné inteligentního humoru udelaji radost.Velmi obdivuje Váš nadhled a trefny humor.Proto bych Vás velmi ráda požádala o věnováni Tomašovi k této knize.Pokud je možné jej zaslat poštou předem děkují.Zdravím Vás a přeji mnoho uspěchu.Prokopcová Jana Orlice,Letohrad 56151 -
zákéřnost
Pane Kraus pro boha proč to děláte? Připadá mi trapné když ve Vašem pořadu ,,NAOSTRO,, kladeta tak zákeřné otázka panu Julínkovi, na které jeho intelekt nemůže stačit, a potom on chudák vypadá před celým národem jako by byl úplný pitomec. Přesto mě ale bavíte. -
pochvala
Dobrý den.Přeji Vám i celé rodině pohodu,klid a zdraví.Váš inteligentní humor je jedinečný.Pořad Uvolněte se prosím je zábavný.Díky za vše. -
Matilda
Po jistém pátrání mám nějaké výsledky.S největší pravděpodobností to je NOSÁL.Důkaz je zde: http://www.zoopraha.cz/lexikon.php?i=150 -
Huga chováme....
Pane Krausi, Huga nepěstujeme, ale chováme!! To by Vám syn dal!! Pěstujeme mrkev. Jinak Vás ale moc obdivuji a sleduji se zájmem Váš pořad "Uvolněte se, prosím".
A Vaše maminka je skvělá!! I té přeji vše nej...
V roce 2008 Vám přeji hodně a hodně zdraví, možnost vystupovat v televizi a Vašim příznivcům umožnit příjemně strávené chvíle u obrazovek.
Zdraví Vlaďka -
Klobouk dolů
Pane Kraus,dlouho jsem rozmýšlel co Vám a hlavně k Vám napsat.Většinu vyjádřili ostatní fanoušsi a já se přidávám k těm,Kteří obdivují VÁŚ skvělý a chytrý humor.No,ale po včerejším pořadu s p.Davidem Ráthem musí opravdu dodat-KLOBOUK DOLÚ.Já bych určitě patřil k té houbařské většině v jeho třídě,ale nedostanu se k němu tak blízko jako p. Mir.Macek.Asi bych to měl dražší..!!DÍKY a hodně stále vtipných pořadů.Zdeněk. *1* *1* *1* *1* -
mrkevv
Pane Krausi, pátečný výkon s BIOMASOU byl naprosto geniální, skvělý..nejlepší. Klobouk dolů 1AA++. Vašek -
nechapu
To fakt nechápu,proč dáváte opakování v letní verzi již v červnu?Fakt nevím,proč si vás ta Ivanka vybrala.Roden se k ní hodil daleko víc. -
-
No Irčo,tohle bych opravdu nechala na paní Chýlkové ale je to chytrá žena a určitě k tomu důvod měla a hlavně vám do toho nic není,
-
-
Uz od hanebneho monologu H.Vondrackove proti M.Kubisove před lety ve vašem pořadu jsem myslel ze podobne hrůzy se vyvarujte a na dlouhou dobu jsem vás nechtěl vidět ale to co jste předvedl nyní je jeste horší tak zákeřně burcovat proti demokraticky zvoleném prezidentovi s tak průhlednou provokaci od pohledu křivého Hermana a spol..je neomluvitelne uz si vás pořad nepustim a věřte ze minule jsem volil toho druhého ...nyní i diky vám a ostatním nenávistným ..budu volit Zemana je jeden z malá který si uvědomuje co je důležité a co nas čeká pokud bude i nase republika islamizovana!!! to uz ale pak vás pořad nebude ani existovat naivko...