Přejít na výpis diskuzí

Jan Kraus

OSOBNOST 31.12.2006 
207 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pane Kraus,budte tak laskav a zjistěte si jaká je prodejní doba o svátcích v zemích jako je Rakousko,Německo a mnohé další západoevropské státy. Mají zavřeno. Myslíte,že je tam nesvoboda? Pak teprv něco kvákejte.
    • V Rakousku je otevřeno
  • Jan Kraus je na někoho hodný a hýří vtipem. Ale to jen na lidi, kterým leze do zádele. Pak je pořad humorný a dá se na to dívat.
    Na jiné, na kterých mu až tak moc nezáleží, je arogantní, nenechá je domluvit, snaží se je ztrapnit a zesměšnit, což se mu fakt daří. Pak tento požad je HUSTÝ a Kraus se chová jako zabedněnec - zamindrákovaný a podváděný.
    Srovnávám s Karlem Šípem a jeho laskavým humorem vůči každému hostovi.
    Jan Kraus tu svoji šou pojímá moc Americky. Bohužel!
  • Opožděná gratulace k narozeninám....

Před měsícem jsem zaregistrovala, že měl pan Jan Kraus narozeniny... a protože se mi líbí - on i jeho show...dovolila jsem si nakreslit s ním jeden díl komiksu na toto téme...doufám, že se ani on, ani realizační tým poředu neurazí...komiks je jako vždy o Kočce Grišce a pan Kraus zde hraje sám sebe...obrázek najdete na...http://www.rychnovinky.cz/2985 -kocka-griska-9-dil.html Přeji vám hezkou zábavu...Diana *3*
  • Včera t.j. 24.10.11jsem jako každé ráno zapla rádio a hned mě přešel humor na celý den. Zrovna jste tam zase chytračil, což děláte každé ráno, někdy vám dám za pravdu a jindy zase ne, ale když jste si dovolil říci do rádia, že je celý národ vychcanej, tak to mě skutečně urazilo a myslím si, že i spoustu lidí, protože podle reklam co děláte, tak vychcanej jste jedině vy sám, protože to co děláte pro peníze by jen tak někdo nedělal, ale to je vaše věc a vaše svědomí, potom si ale nedovolujte říkat, že je národ vychcanej, tím pádem i já, ale já bych takového šaška ze sebe skutečně nedělala.
    • milada.zamecnikova
      sice chápu,že vaás to urazilo,ale sama přece musíte vidět,co se všude kolem nás děje.samozřejmě,že jsou vyjímky.Proto jste to na sebe vůbec neměla vztahovat.S nad kdyby pan Kraus dodal až na několik vyjímek bylo by vše v přádku.Aby se nedej bože,někoho nedotkl.Tohle už jsou opravdu malichernosti.
  • Pan Kraus je dlé mého názoru arogantní člověk, na jehož pořad se nedívám. Občas vtipný, ale své hosty nejednou v "Uvolněte se prosím" urazil. Tehdy jsem ještě pár dílů zkousla.
    • Nezdá se mi, je to člověk který má talk-show. To znamená že má být vtipný (což je) a taky na hosta narážet.
      • milada.zamecnikova
        S tímto názorem,se naprosto ztotožnuji.A pokud tam přijde Kateřina Hrachovcová,tak z té blbce dělat nemusí,ta to zvládne hravě sama.Takže pane Krausi,jste dobrej.
  • Jan Kraus je velice urýpaný, má často blbé až nevhodné komentáře a jako profesionál se rozhodně nechová. Řeší evidentně nějaké své nedostatky a kompenzuje si je na ostatních. V pořadu bych klidně uvítala jiného sympatičtějšího moderatora.
  • No fakt frajer

Ošklivé káčátko nakonec se dobra i úspěchu dočkalo. Chtělo to hodně arogance, trochu inteligence a smyslu pro humor a především přezíravosti vůči všem kolem sebe. K tomu ve své podstatě klamavá reklama pro ČTc a úspěch se dostavil a peníze k tomu. Jen tak dál, sekdeme se v pekle ... *16*
  • Jan Kraus

Vážený pane Krausi,jsme Vaši velcí obdivovatelé společně s manželkou,rádi sledujeme Váš pořad Uvolněte se prosím a každé ráno posloucháme Váš pořad na radiu
    Frekvence 1.Hrozně Vám fandíme,jsme s Vámi na společné vlně co se týče Vašeho humoru,pohledu na naši politickou scénu,známe Vaše filmy a těšíme se na každý Váš nový pořad.Držíme Vám palce a přejeme hodně nových úspěšných pořadů.Na závěr otázka zdali se dá někde koupit Váše loutka,kterou rozdáváte Vašim hostům v pořadu Uvolněte se prosím?Rád bych ji věnoval jako dárek svoji paní.
    S pozdravem a přáním mnoha dalších úspěchů přeje Tomáš Hroneš,Kulhánkova 1689,Kladno 272 01. *4*
  • Vážený p. Krausi,
    Váš pořad ještě stále sledujeme. Považujeme jej za pořad "o něčem" a máme jej zařazen mezi těch pár inteligentních. V jednom z posledních pořadů jste se však "vytáhl" větou (citováno volně), že "komunista měl problém vůbec nějaký textil vyrobit". V úvodníku k tomuto pořadu jste vyjádřil názor, že člověk má mluvit jen do toho, čemu rozumí (v souvislosti s povodněmi a kritikou Povodí Vltavy). V této větě jste však sám prokázal, že jste úplný DILETANT. Pocházím z kraje bývalých textilek, vyučil jsem se v Textilaně Liberec a dovoluji si tvrdit, že o úrovni textilní výroby v ČR před r. 1989 něco vím. V továrně, kde jsem pracoval, se vyráběly překrásné kvalitní vlněné oblekové látky, které šly z velké části na vývoz (např.typu skotská kostka), rovněž moherové šály apod. Takové látky již dnes v obchodech nevidím a o úrovni dovozového textilu není třeba se šířit. Trenýrky prasknou po jednom použití, kapesník lépe nepoužívat, aby člověku něco z nosu nezůstalo v ruce atd. atd. V době minulé se kvalita textilu testovala ve zkušebních ústavech. Jako novinář byste měl být především OBJEKTIVNÍ a nešířit nepravdy, či dokonce LŽI jako v tomto případě. Pokud si chcete udělat komplexní představu o úrovni textilu ČR v celé jeho historii, mohu vřele doporučit Muzeum v České Skalici, kde si třeba doplníte své vzdělání. Takže opravdu mluvte do toho, čemu rozumíte a v čem nejste odborník, nechte raději odborníkům. Objektivita se z Vašeho pořadu poslední dobou hodně vytrácí, nemyslíte? Zdravím Vás Igor
    • Hanah..........Vy si myslíte,že on to neví,že textilky byly rozsety po celé ČSR,na Ostravsku Frýdek atd! Ví to,jenže ten darebák spoléhá na to,že MY to nevíme...A skutečně,ti ,kterým je dnes do 30 let ,to neví,nezažili ty textilky,anebo jako děti....Potom je prodali,zavřeli atd. Jste slušný člověk,snažíte se mu vysvětlovat to co on dobře ví....To není to pravé ořechové: je třeba mu napsat ,a já mu to píšu,že je to arogantní zakomplexovaný škvrček ,zamindrákovaný z toho ,že je malý a proto si rád kopne do každého ,kdo se nemůže bránit a zejména,když je chytřejší než on...A to prezident do kterého se navážel posledně je!
      • Myslím,že jste svůj příspěvek napsal zbytečně....Máte samozřejmě pravdu,i já volil Zemana proto,abych se nemusel za huhňajícího a dokonce počuraného prezidenta (foto Kcharla v Bělehradu je známé)! Ale jednou byl zvolen LIDMI,ne nějakou komorou parlamentu a já ho respektuji! Ovšem,vykládat Krausovi,který je pln fanatické nenávisti o slušnosti je marné! Hezký den.
  • Kateřina Jacques

Uvolněte se,prosím 3.4....taky jsem si nebyl jistý co je to ta biomasa,ale já nejsem poslanec za stranu zelených,že...
    Kontrolou na netu jsem zjistil,že vlastně docela mimo mísu nejsem.
    Narozdíl od paní Jacques.Děkuji,že jste ji nenechal utéct od tématu. To píšu jako volič zelených.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší