-
Je to jenom produkt "pravdoláskařského umělce" dnešní doby. Tam, kde to sype, tam se vždy přikloní.
-
Poděkování
Vážený pane Kraus, celkem pravidelně sleduji Vaše pořady a musím konstatovat - nemá to chybu. Velmi mne mrzí, že nepatříte k mým přátelům. S Vámi se člověk určitě nenudí. Přeji Vám hodně štěstí. -
Kraus
Do roku 1998 1,5 milionu registrovaných komunistů v KSČ.
V České republice po rozpadu zůstalo 1 milion komunistů.
Viz.páteční 12.12.2008 televizní pořad.
"Uvolněte se,prosím".
Na to se Kraus nezeptal. -
Pane Krausi,ve vašem pořadu jste mluvil o divadelní hře kde hrajete Evou Holubovou,mám pocit i s vaší partnerkou Ivankou Chýlkovou a protože jsem z Brna nemám šanci to vidět,hledala jsem i záznam na internetu,bez úspěšně a ještě k tomu jsem zapoměla jak se ta hra jmenuje.ráda bych to viděla třeba jen ze záznamu,ostatně takhle koukám na Cimrmany i na další divadelní dílka,která náhodou objevím.Mějte se fajn a přeji vám i vaší rodině hodně úspěchů v dalších počinech.Milada.Brno *2*
-
Uvolněte se, prosím
pane Krausi, moc mě mrzí, že mě nezvete do Vašeho pořadu Uvolněte se, prosím. Jsem - zcela prokazatelně - vtipnější než Vy, ale to je asi to, pro nechcete konkurenci. Vyšetřete si, prosím, ještě dnes pár minut na "přemejšlečku" a pak mě kontaktujte na výše uvedený emajl. Pro jistotu Vám ho ještě napíšu: Martin.Melichna@seznam.cz *** Mezi náma - jste u mě jednička!! -
Vzpomínáme na dobu, kdy jsme nakupovali kvalitní potraviny bez zbytečných a škodlivých přísad. Sice byl podstatně menší výběr, ale věděli jsme, co kupujeme a jaký je původ surovin. Děti jsme nechávali bez obav v kočárcích před obchodem, aniž by jim ublížil nějaký úchyl, pedofil, nebo byly odvlečeny mafií a dodnes jsou nezvěstné. Pane Kraus, styďte se.
-
Pracovala jsem v 90.tých letech v účetní firmě, která dělala reklamní kampaň ODSce. Do této firmy tekly miliony z konta Koženého.Majitelé firmy se chlubili, že kamarádí s Klausovými. Po kampani se firma zlikvidovala. Nevím, jestli to pan Kraus ví také, já osobně byla jednou v souvislosti s auditem ODs vyšetřována a veškeré "vyšetřování" se omezilo na otázky typu: "Máte důkazy o tom, co se ve firmě dělo?".....
-
-
31.8.2007
Teď, tedy ve 13,30 hod. jsem zaslechl na radiu FM plus vysloveně zpávu hodnou pozastavení se nad jejím zněním. Myslím, že je hodna i jiného uveřejnění než jen na regionálním rádiu. V úvodní zkratce zněla totiž takto: "Policisté budou přemýšlet". Už tohle samo o sobě stačí, v průběhu zpráv byla rozšířena o nový záměr nového policejního náměstka pro službu uniformované policie, že "policisté budou přijímat do řad uchazeče, kteří budou při práci přemýšlet a svým vstřícným vystupováním zlepšovat image policie před veřejností".
A tak jsem trochu na rozpacích co vlastně policie dělá teď a to již 17 let od revoluce. PS V porevolučních letech jsem již několikráte slyšel, že policie bude měnit image, ale buď jsem oslepl nebo???? Přeji Vašemu pořadu dlouhou "životnost" a těším se na další pokračování.
-
-
Darek
Dobry den Jeniku Krausi,
mam rada vas porad a protoze jste velkej frajer a sympatak,chci se zeptat jestli si muzu vasi loutku koupit,nebo mi ji date jako darek k Vanocum!
muzu vam na oplatku dat kaprika z jiznich Cech.
Dekuji a Uvolnete se prosim!
Radka Rybarova -
Vysvětlivky pod čarou nepomohou
Pane Kraus. Jsme celá rodina Vašimi fanoušky. Máme i Vaši knihu. Jste chytrý. Neříkám, že redaktor Bartek, kterého dnes 28.3 v pořadu "Uvolňěte se prosím" , "glorifikujete" , je ˇšmejd", jak uvedl Mirek Toplolánek. Jen bych si počkala, jak byste Vy obstál, kdyby Vás byť úžasného glosátora, někdo honil po chodbách ČT a kladl otázky "na tělo", na které byste bez ztráty kytičky odpovídal. Pak by se Vašim výkřikům a třeba ještě setříhaným, někdo v TV pořadu posmíval. Zdůrazňuji, že je mi pan Volf úplně lhostejný. S veřejnou popravou bych si ale v TV pořadech dala pozor. Už měsíc se začínáme celá rodina dívat na Všechnopárty. U Vašich pořadů začínám pociťovat takovou divnou tíseň...... *13* -
Biomasa
Pane Kraus,myslel jsem,že kráva musí mít rohy.Nemusí!Stačí biomasa.Jen tak dál.