-
Pan Kraus zřejmě nezná historii, když se diví vzájemným podrazům funkcionářů ČSSD, kteří jsou z brněnské oblasti. Bylo to tak: když Bůh vytvářel svět, tak na kolečku rozvážel po světě mužské údy; když projížděl místem, kde později vzniklo Brno, tak se mu kolečko zvrhlo.
-
Dík...
Váženej Honzo, chtěla bych poděkovat za návštěvu v Novém Strašecí, Tvé vystoupení nezklamalo podobně jako každý páteční pořad "Uvolněte se, prosím", i když se téma vlastně točilo jen kolem Tvé osoby. Ale právě proto, že jsi nijak neexhiboval a působil civilně, a zároveň publikum bavil, jsem nebyla zklamaná, že do nikoho zrovna nešiješ. Mile překvapen byl i můj manžel, neboť nečekal, že v mém vánočním dárku v podobě lístku na Tvé vystoupení bude zahrnuto i objetí zpěvačky Heidi Janků. Takže dík. Jitka -
Embargo
Vážený pane Krausi, vyhlásil jsem doma embargo na vaše pořady. Vždy když vás teď v TV vidíme, okamžitě přepínám na jiný kanál. Vaše poslední výroky již přesáhly únosnou mez legrace. Mluvíte do všeho a skoro ničemu nerozumíte. Jste politický hlupák. Vaše výroky vůči panu Klausovi jsou ubohé. Musím vás upozornit, že mu nesáháte vůbec nikam. Pan Klaus Vás předčí v inteligenci, vzdělání, v mluvě i v kráse. Jste typický český závistivý produkt. -
-
Ve vzdělní snad a hlavně taky v majetku.Tam na něj opravdu nedosáhne. *14*
-
-
to Embargo
Tak to silně nesouhlasím! Ač jsem také volička ODS a pana presidenta velice uznávám a vážím si ho, nic to nemění na tom, že "Krausík" je boží!!! Dostává mě svojí pohotovostí, vtipností a osobním šarmem, nemyslím, že by na tom byl s inteligencí tak špatně, jak uvádíte, spíše naopak. Navíc je to provokatér a jak vidno, daří se mu:-) I ty jeho reklamy mají (jako jediné) šmrnc. A co se krásy týče, to od Vás byla ubohost, já se třeba Ivance vůbec nedivím, jestli je takový i doma, brala bych ho taky!*14* Vlastně bych domu brala oba dva a zaručeně bych se nenudila... Pane Krausi, jen tak dál! ! ! -
To co předvedl rádobyumělec Kraus 13.9. ve svojí debilní show
zesměšňováním názorů senátora Škromacha na to, že by se měli
vychovávat nejen gymnazisti ale i šikovní řemeslníci byl vrchol
nevkusu a zpolitizované nenávisti.
Výběr hostů byl zřejmě proveden v silném rauši, protože pozvat
svého kamaráda Janečka s jeho pověstí darebáka, i další dva zcela
neznámé hosty by normální člověk neudělal.
Show se zvrhla v nekoukatelný debilní pořad a je spodivem, že TV
Prima je ochotná za takový škvár platit. -
-
Je mi stokrát milejší pan Janeček s pověstí darebáka než senátor i s jeho názorama. *1*
-
-
Matilda
Moc by mne zajímalo, co je ono zvířátko "Matilda" z reklamy na CTc vlastně za tvora. Nějak se mi to nedaří odhalit. -
Bude omluva?
V tom vašem debilním pořadu s blondýnou, jste osočoval prezidenta Klause kvůli tomu, že bude vyznamenávat svého mluvčího - a to dosti nevybíravě. Snad vám to vaše nevymáchaná huba dovolí omluvit se za to. Přechytralý mistře. -
kraus bomba
Milý pane krausi jsem vaše věrná fanynka jste moc zábavný, a ráda se na vás dívám.Jen by mě zajímalo kdo vám vybírá hosty paní žilková byla výborná.Chci se zeptat v pokračování Dívky na koštěti budete hrát.Děkuji.když mi napišete na email budu ráda. *14* *8* -
Pár politických vtípků pro Vás...
V sídle vlády se pokazilo wc.Přišel opravář a ptá se.:"Kde je ten hajzl?"
"Před hodinou odletěl do New Yorku".
"Ale myslel jsem ty dvě nuly!"
"Ty letěly s ním."
Jaký je rozdíl mezi našim politikem a telefonním automatem?
Do automatu vhodíte minci a můžete mluvit.Do politika vrazíte část svých daní a můžete akorát držet jazyk za zuby.
Víte, jaký je rozdíl mezi lesem Řáholcem a ministerstvem financí?
Žádný,v obou se ozývá "Mankoo,Mankoo".
Pane Krausi,víte co říkala ta maminka?Abych Vám to neříkala,protože neví co Vy byste na to říkal,no vidíte,já to říkala,že nebudete vědět co na to říct...!(k 29.9.2006)...Vaše fanynka Anička,moc ráda vzpomínám na ty chvíle,kdy jsem byla hostem Vašeho pořadu a moc si toho považuji! *14* -
obyčejně blbý den
Dobrý den. dnes jsem sledoval přímý přenos z parlamentu a jako dělníkovi v soukromém sektoru mi bylo z mnoha poslanců víte na co..Večer jsem na F1 poslouchal pořad Kraus a blondýnka. Navrhuji příští přenos z parlamentu zbavit zvuku a k obrazu pouštět zvukovou stopu z vašich pořadů. Mluvíte mi z duše, poslanecká verbež by díky vašim komentářům získala alespoň trochu lidskou tvář ( i když trapně blbou), nepůsobila by alespoň jako parta marťanů ve válce o Jupiter, protože kdyby jim šlo skutečně o čechy a Česko, s hanbou by z této státotvorné instituce prchali a přáli si, aby jejich slova byla zapomenuta, nevyřčena a určitě i nestvořena. Díky Vám pane Kraus, se přeci jen jeden další blbý den trochu rozjasnil Vaším pořadem a přestože nesnáším mudrující "celebrity" a jiný potěr, ztotožnňuji se s většinou Vašich názorů. Děkuji za VBše komentáře a ať Vám to takhle mluví alespoň dalších 100 let.