Přejít na výpis diskuzí

Jan Marek

OSOBNOST 28.9.2007 
85 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Upřímnou soustrast a moc nás to mrzí,můj přítel pochází z jindřichova hradce jako Jan Marek...dělal Honzovi svatební kytici když si bral svoji ženu...je z toho zklamanej ach jo je to smutný moc nezapomeneme.Petr Jakoubek a Michal Bajzák
  • hbdelfin
    proč zrovna on? vždyť měl malý děcko. milující manželku, všechno! proč???? *9* *9* *9*
    • Taky se ptám...proč??!!!!Protože je svět hrozně nespravedlivej.. *9* *9* *9*
  • Nikdy na tebe nezapomnenu *9*
  • Jan Marek, Josef Vašíček, Karel Rachůnek - tohlě jsou jména zesnulých českých hokejistú, kteří nás dnes opustili při tragické havárií letadla v ruskem Jaroslaviľu.

Mezi mŕtvymi je taky slovenský hokejista Pavol Demitra a švédskej brankář Stefan Linn.
    *9* *9* *9* *13* *13* *13*
    Úpřimnou soustrast! *9* Je mi to moc líto.
  • Byl skvělý i jako ostatní :(
    je to hrůza a je mi to líto *13*
  • Tohle asi zasáhlo nás všecky: Jan Marek a další 2 hokejisté tragicky zemřeli
    V Rusku při letecké tragédii Za všechny upřímnou soustrast :( :(
  • Proč ? :'( Nikdy nezapomeneme :(
  • Tak toto je už moc, proč oni???? *9* *9* *9* *9* nemůžu uvěřit, že už je nikdy neuvidíme v Ms !!tohle se nemělo stát....... *13*
  • NEZAPOMENEME!!! *9* *9*
  • Jan Marek Zemřel NA ZAČÁTKU čERVENCE SE JIM NARODLI SYN Honzík Jan Marek zemřel ve středu nejdete to i na internetu!! *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit