Přejít na výpis diskuzí

Jan Maxián

OSOBNOST 31.12.2006 
159 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hezký hlas

Nejvíc se mi líbil jako Jess v Gilmorkách nebo jako Javier v Hříšném tanci 2. Má fakt hezký hlas a na dabování Roberta Pattinsona se mi docela hodí, ale ten film Stmívání bych vůbec nedabovala. Nechala bych ho jen tak anglicky s titulkama, protože i kdyby Edwarda Cullena nebo kohokoliv jiného daboval někdo se sebelepším hlasem, tak by se mi to pořád nelíbilo, protože ten film už nemá takové kouzlo když už tam nejsou slyšet originální hlasy. Jinak Jan Maxián je podle mě jeden z nejlepších novodobých dabérů v Česku.
    • Re: Hezký hlas

souhlasím...Honza je pro mě jeden z nejlepších dabérů vůbec...to že se některým nelíbí jeho dabing ve Stmívání,jeho věc,ale zase,kdo by jiný by měl Roberta dabovat než on ?!!...Honzo jsi skvělý herec, zpěvák, dabér ♥
    • Re: Hezký hlas

No, tak to máš naprostou pravdu!!! Honza je krásnej chlap a má úžasnej hlas..... myslím, že Edwarda nadaboval dobře, ale originál je prostě originál
      • Re: Re: Hezký hlas

souhlasím ,mluvíš mi z duše a jakožto matka dvouletého caparta musím občas koukat na pohádky na Jim Jamu tak tam je pohádka Pohádky z džungle a Honza tam dabuje goriláka Kůka a při tom dabingu si učůrávám jaká je to díky tomu dabingu prdel,i animáče dabuje ůžasně *1*
  • janeinka

:)

senzační:) znám ho hlavne jako dabéra, má takový roztomilý hlas *5* *4*
  • nika.

______

Všechno nej k narozkám! Moc fandím, fakt super dabing ve spoustě filmů i skvělá skupina Nightwork *1*
  • miss_cullen

OMG!

To je ten de*il kterej daboval Edwarda! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* OMG! Takovej hnusnej hlas! Když ho slyším, tak úplně vidím Stiflera ze American pie 4 *10* A přitom vidím tu nejdokonalejší literární postavu *14* *14* *14*
    • nik011

Re: OMG!

tyvl nemusis hned snad nadávat, sice se mi dabing Cullena taky nelíbí protoze si myslim ze se k Robertoj nehodí ale nenadavam tady do debilů, Honza má krásnej hlas!
  • vsechno nej

vsechno nej k narozkam!!
  • werik

Happy Birthday

Tak Honzíku....všechno nej k těm tvejm narozeninám *14* seš vážně úžasnej *14*
  • Missy

Má nádhernej hlas...ale to Edward v jeho podání...za to vraždit! *8* I když uznávám že ke Stmívání v češtině je většina lidí hodně kritická,tak vezmeme si to z druhé strany...Kdybychom slyšeli nejprve Stmívání česky řekli bychom:To je ale krásný hlas...Kdo dabuje toho a toho? Ale jelikož jsme většina nejprve viděla originál,tak se nám nelíbí hlas možná snad nikoho...A dokázala bych tvrdit,že kdybych viděla Twilight česky dříve,bylo by o pár náboženských fanatiků méně,včetně mě...Jinak Honza má přenádhernej hlas,ale...prostě do toho filmu mi moc nesedl a to jsme jako země jedni z nejlepších dabérů
    • Re: Missy

Plně souhlasím já jsem viděla nejdříve cz dabing a nedovedu si představit nikoho vhodnějšího
  • boží hlas

Stmívání v jeho podání opravdu nádherné a taky dabuje Dannyho v CSI NY
    boží hlas, ten poznám fakt všude *14* , ale dopátrat se k tomu jménu
    • lenkaschs

Re: boží hlas

souhlasím
  • nikollekk

Nikollekk

°°OuUu_LuXuS_cOo??_hmmm_..KrÁsNe J_hLaS=)°°
  • b.e.t.u.l.i

:)

bude dabovat Roberta Pattinsona ve twilight :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší