-
Honza
sorry z Kriminalky New York sem se prehmatla *9* -
-
Re: Honza
Nepřehmátla, Dannyho v CSI New York opravdu mluví. *4*
-
-
Honza
cauves lidi jen se chce zeptat jestli tak nahodou nedabuje Dannyho z Ktiminalky New York pokud se na to nekdo divate pokud jo tak mi odpoved poslete na mail predem diky za odpoved *7* *3* -
Honza
Honza Maxián má ten nejúžasnější hlas...vždycky když ho slyším, je to pohlazení na duši.Akorát by se mohl častěji objevit v televizi.
Zdravím... *3* -
Honza
V sobotu 12.5. jste mohli vidět Honzu v pořadu O korunu krále Karla na ČT1. *15* *3* -
No........
Proč musí v každým dílu hvězdné brány dabovat zrovna ON?????? A ještě k tomu pokaždý někoho jinýho. Třeba v 7x4 se mi na Rajaka vůbec nehodil.*16* -
V telce
Pokud jste se koukaly na první díl seriálu Světla Pasáže tak jste si ho tam určitě všimly,byl to ten krásnej kluk bez trička,kterýmu ta stará raketa udělala žárlivou scénu *1* ..bvyl sladkej *14* -
zeptat
chci se zeptat jak jste se dostal k dabovani -
Ahoj. Nenašli jste náhodou nějakou jeho fotku??? Bych strašně ráda věděla, jak ten chlap vypadá *4*
-
-
Re:
najdi si jan maxian na internetu a naskočí ti to tam *4* -
Re: Holky fotku mám
Ahojky holky jestli ještě chcete fotku tak si napište já vám jí pošlu na mail ale napište mi pls taky na mail Moncus.Kr@seznam.cz *3* -
-
Komik Honza Maxián
Honza Maxián je super !!! Znám ho asi už 4 roky a je úžasnej herec,dabér a komik !!!!
Lucianna
-
-
Re:
ty jo já už strašně dlouho chci to samý -
-
Re: Re:
Jan Maxián působí i ve skupině Nightwork... na jejich stránkách určitě fotky jsou... jenže momentálně nejdou spustit :o( Takže jediné fotky, kde je i on, jsem našla na http://www.musicalnet.cz/Clanky/061 113Den.htm
Když kliknete na první fotku, tak je to ten celý v tmavým... snad stačí aspoň toto! *3*
-
-