-
Tajemství
V neděli jsem ho viděla a slyšela *1* v muzikálu Tajemství. Je to vážně skvělý herec s příjemným hlasem *4* . Škoda jen, že nehraje v nějakém seriálu *9* -
nemá chybu
Jan má nepřekonatelný-ne to je slabé slovo-nepřekonatelně nepřekonatelný hlas.Dabuje snad všechny seriály které sleduji.Když jsem ho tenkrát uviděla(tedy spíš uslyšela)v seriálu Světla pasáže,zjistila jsem že je i moc pohledný.Tenhle člověk prostě nemá chybu.Obdivuji ho.Tím jak se perfektně dokáže vžít do role..je pro mě prostě číslo 1! *5* -
Nuda
No tady je nuda, takový to tu je furt ??? *7* *7* *7* -
-
Re: Nuda
ne to ne *13* -
Re: Nuda
No, skoro nikdo sem nepíše, tak asi jo :D -
-
Re: Re: Nuda
No asi máš recht. Jsou to obdivovatelé jeho hlasu, co mu sem napíšou jeden článek a asi už je to nebaví :) :( !!! -
-
Re: Re: Re: Nuda
Nebo spíš nemají čas sem chodit, to je třeba můj případ :-( Ale potěšeně se tetelím, když na jeho hlásek v tv narazím *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Nuda
No to teda, Honza má tak super, mega moc skvělej hlas !!!! Ten bych mohla poslouchat do nekonečna !!! *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Nuda
Souhlas *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: Nuda
Přesně tak *1* *1*
-
-
-
-
-
-
Hlas
Ahoj lidi, já tu jsem nová a třak mi bude chvíli trvat něž se k vám dostanu a než se tady s tim zžiju !!! No ale ikdyž jsem nová tak vám sem napíšu, že Jan Maxián je můj nej oblíbenější dabér a že má ten nejlepší a nejúžasnější hlas na světě !!! A na druhym místě je Saša Rašilov a na třetim místě je Zdeněk Mahdal !!! Co si myslíte vo těch druhejch dvou a taky samozřejmě o Janu Maxiánovi ???? -
-
Re: Hlas
oba jsou jakš takš aie honza je nejlepší *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
Kdo neviděl...
Kdo neviděl.. tak nevím, ale já mám dost poškozenou bránici *1* Jaj, někdy je chci vidět naživo. Mrkněte sem, je to píseň "Tak si Vezmi" od Bojkotu... a nezapomeňte sledovat Maxíka, co tam dělá... nejlepší je ve třičvrtě a na konci. Komediant *15* *15* http://youtube.com/watch?v=U4eJbPnF4iw -
Fullmetal Alchemist
Koho dabuje Honza ve Full Metal Alchemist??? *7* -
-
Re: Fullmetal Alchemist
čau lidi je tady ted někdo *7* *7* *7* -
edwarda elrika *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Ve Full Metal Alchemist dabuje tu hlavní postavu Edwarda, toho alchymistu, bráchu Alphonse. *3* -
-
Re: Re: Fullmetal Alchemist
jjjjjjjjjjjj že je ve Fullmetal Alchemist úplně kawaiiii *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
jakc rozparovač
ahojte lidi, kdo z vás ještě neviděl úžasného Honzu v úžasném Jackovi Rozparovači, okamžitě upalujte do Kalichu! *3* Honzík je fakt třída a role vyšetřovatele mu sedí jako ušitá na tělo. pokud si to někdy přečeš, honzo,moc tě zdravím *14* -
dabing
Mám malého syna a tak mám -víc než bych si přála-možnost sledovat dětská kanál Minimax.Jan Maxián tam dabuje naprosto úžasně!!!!Jen pro ukázku můžu doporučit:Artur,Příhody Pižly Mžika,Ošklivé káčátko,Sezame pojď si hrát-tam hodně zpívá. -
-
Re: dabing
taky jsem si všiml je fakt boží *8* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *1* *1* *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
stránky o Honzovi
Našla jsem stránky, kde je něco o Honzovi a jeho fotky. Jsou tam i termíny, kdy vystupuje v divadle a s kapelou Nightwork a Bojkot Production.
je to www.volny.cz/maxijan *3* -
dr. house
koho honza dabuje v Dr. Houseovi? -
-
Re: dr. house
On tam nedabuje nikoho stálého, ale pokud jsi viděla díl, kde byl kluk, co si hrál na 18-i letého ale bylo mu 15 a jeho matka byla údajná schizofrenička :-) Tak tam daboval toho kluka :-) A vm, že jsem ho tam zaslechla už víckrát... dabuje pacienty :-D
-