Přejít na výpis diskuzí

Jan Maxián

OSOBNOST 31.12.2006 
159 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tajemství

V neděli jsem ho viděla a slyšela *1* v muzikálu Tajemství. Je to vážně skvělý herec s příjemným hlasem *4* . Škoda jen, že nehraje v nějakém seriálu *9*
  • nemá chybu

Jan má nepřekonatelný-ne to je slabé slovo-nepřekonatelně nepřekonatelný hlas.Dabuje snad všechny seriály které sleduji.Když jsem ho tenkrát uviděla(tedy spíš uslyšela)v seriálu Světla pasáže,zjistila jsem že je i moc pohledný.Tenhle člověk prostě nemá chybu.Obdivuji ho.Tím jak se perfektně dokáže vžít do role..je pro mě prostě číslo 1! *5*
  • Nuda

No tady je nuda, takový to tu je furt ??? *7* *7* *7*
    • Re: Nuda

ne to ne *13*
    • Re: Nuda

No, skoro nikdo sem nepíše, tak asi jo :D
      • Re: Re: Nuda

No asi máš recht. Jsou to obdivovatelé jeho hlasu, co mu sem napíšou jeden článek a asi už je to nebaví :) :( !!!
        • Re: Re: Re: Nuda

Nebo spíš nemají čas sem chodit, to je třeba můj případ :-( Ale potěšeně se tetelím, když na jeho hlásek v tv narazím *1*
          • Re: Re: Re: Re: Nuda

No to teda, Honza má tak super, mega moc skvělej hlas !!!! Ten bych mohla poslouchat do nekonečna !!! *14*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Nuda

Souhlas *14*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Nuda

Přesně tak *1* *1*
  • Hlas

Ahoj lidi, já tu jsem nová a třak mi bude chvíli trvat něž se k vám dostanu a než se tady s tim zžiju !!! No ale ikdyž jsem nová tak vám sem napíšu, že Jan Maxián je můj nej oblíbenější dabér a že má ten nejlepší a nejúžasnější hlas na světě !!! A na druhym místě je Saša Rašilov a na třetim místě je Zdeněk Mahdal !!! Co si myslíte vo těch druhejch dvou a taky samozřejmě o Janu Maxiánovi ????
    • Re: Hlas

oba jsou jakš takš aie honza je nejlepší *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • Kdo neviděl...

Kdo neviděl.. tak nevím, ale já mám dost poškozenou bránici *1* Jaj, někdy je chci vidět naživo. Mrkněte sem, je to píseň "Tak si Vezmi" od Bojkotu... a nezapomeňte sledovat Maxíka, co tam dělá... nejlepší je ve třičvrtě a na konci. Komediant *15* *15* http://youtube.com/watch?v=U4eJbPnF4iw
  • Fullmetal Alchemist

Koho dabuje Honza ve Full Metal Alchemist??? *7*
    • Re: Fullmetal Alchemist

čau lidi je tady ted někdo *7* *7* *7*

edwarda elrika *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Ve Full Metal Alchemist dabuje tu hlavní postavu Edwarda, toho alchymistu, bráchu Alphonse. *3*
      • Re: Re: Fullmetal Alchemist

jjjjjjjjjjjj že je ve Fullmetal Alchemist úplně kawaiiii *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • jakc rozparovač

ahojte lidi, kdo z vás ještě neviděl úžasného Honzu v úžasném Jackovi Rozparovači, okamžitě upalujte do Kalichu! *3* Honzík je fakt třída a role vyšetřovatele mu sedí jako ušitá na tělo. pokud si to někdy přečeš, honzo,moc tě zdravím *14*
  • dabing

Mám malého syna a tak mám -víc než bych si přála-možnost sledovat dětská kanál Minimax.Jan Maxián tam dabuje naprosto úžasně!!!!Jen pro ukázku můžu doporučit:Artur,Příhody Pižly Mžika,Ošklivé káčátko,Sezame pojď si hrát-tam hodně zpívá.
    • Re: dabing

taky jsem si všiml je fakt boží *8* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *1* *1* *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • stránky o Honzovi

Našla jsem stránky, kde je něco o Honzovi a jeho fotky. Jsou tam i termíny, kdy vystupuje v divadle a s kapelou Nightwork a Bojkot Production.

je to www.volny.cz/maxijan *3*
  • dr. house

koho honza dabuje v Dr. Houseovi?
    • Re: dr. house

On tam nedabuje nikoho stálého, ale pokud jsi viděla díl, kde byl kluk, co si hrál na 18-i letého ale bylo mu 15 a jeho matka byla údajná schizofrenička :-) Tak tam daboval toho kluka :-) A vm, že jsem ho tam zaslechla už víckrát... dabuje pacienty :-D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit