-
zlato
Úplně ho žeju je nej má úplně boží hlas.. =)dyž ho slyšim tam mám hned lepší náladu mám ho strašně moc ráda *14* *14* *14* *3* -
.......
Škoda že ve včerejším X Mixu nebyl osobně,ale ta fotka nebyla špatná(vypadal na ní upe skvěle) *14* *14* *3* -
Je skvělej
Honzík Maxián má upe hrozně moc nádhernej hlas *14* *14* -
-
Re: Je skvělej
máš recht je to mega borec *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *14* *14* *5* *3* *1* *1*
-
-
.
Několikrát jsem ho viděla v pardubickým divadle. Dobrej herec a taky dabér *4* -
Prosíííím
Lidi prosím vás nemáte někdo na Honzíka kontakt? *7* *9* *14* -
Oteplování planety xD
ou ... já z něj a celý tý jeho skupiny nemůžu *1* pusťte si tohle video a všechno vám docvakne :D http://www.stream.cz/video/103648-sok-prachar-se-libal-s-klukem -
-
Re: Oteplování planety xD
achojky pls pošleš mi to číslo na Honzíka ještě jednou???ale radši na e-mail,budeš tak hodná a pošleš mi ho???předem ti hrozně mocinky moc děkuju
-
-
Krásnej hlas
Je to ten nejkrásnější hlas a hlavně mluví toho kásnýho kluka z H2O stačí přidat vodu.. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
*3*
Seth z O.C,Sam ze Supernatural,Clark,Spiderman všichni mají něco společneho a to suprového dabera *14* -
je všude!!
Je to ten nejhorší a nejafektovanější dabér jaký jde v éteru slyšet!!nejen, že ho nacpou naprosto všude, ale to afektované "haha" a "hehe" mi ježí vlasy na hlavě!! *16* -
-
Re: je všude!!
nezáviď a radši ukaž, co umíš ty,chytráku! -
Podívej se, on nemůže za to, že jsou v Český Republice samý neschopný dabéři a tak to tim pádem dávaj všechno jemu... -
-
Re: Re: je všude!!
To není pravda...my sme jako dabéři na předních příčkách... Ale oni ho cpou všude...
-
-
ty seš debil je to nejlepší daber na světě *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
rychlý blesk
Nechápu jak Jan může všechno stíhat.Kam přepnu slyším jeho úžasný hlas.Zrovna teď koukám na ,,H2O stačí přidat vodu" a koho pak tam neslyším....=o)....měla by se udělat nějaká cena pro dabééééry.Jan by to vyhrál na plné čáře.Je to prostě muž na svém místě *14* -
-
Re: rychlý blesk
V H2O mluví takovýho krásnýho kluka a doufám že už se dá dohromady s Cleo *14* -
Re: rychlý blesk
No to jko souhlasim, i ve WITCH a Ztraceni, H2O stačí přidat vodu, Pán prstenů i reklama na vlnky .... To je prostě The best of dabérů !!! *14* *14* -
-
Re: Re: rychlý blesk
Jo, to je pravda! *1* Doma si ze mně už i dělají kvůli tomu legraci, protože pokaždé, když ho slyším, tak ze sebe vypískávám ono "Maxiááááááán"! :D -
-
Re: Re: Re: rychlý blesk
Jj souhlasííííím *14* miluju ten jeho supeer hlas *14* nejlepší dabér jakýho znám ^-^
-
-
-