-
Jan(Honza)
Vše nej k narozeninám! *4* *7* *3* -
Setkání
Aloha muchacho, nahodou jsem narazila na tohle a docela kukam, jaky funklub *4*. V roce 2002 jsme docela dobře zakalili v UH na Míru. Je to docela dlouho, tak paměť moc již neslouží, ale myslím, že to bylo s Monkey Bus a dokonce myslím, že jsem tě tenkrát seznámila s Lenkou J. Následně jsi se ztratil z dohledu nebo spíše štěstí nepřálo setkání. *4* Tak doufám, že možná za dalších 7 let se setkame a zajdem na pivko např. v Brně či na LFŠ
*4* -
:-)
Zdravice Honzo, po dlouhých 5ti nebo 6ti letech jsem si vzpomněla na vyvedenou akcičku na LFŠ v UH *5* tak jsem Tě chtěla jen pozdravit a poblahopřát k úspěchům.. -
-
adéla
ahoj Honzí ani se neozíváš????????snad sem nic neuděla budu ráda až se ozveš děkuji aho adéla ADivisek@seznam.cz *8* *14*
-
-
Terchova
Nazdar Honza :), ako sa Ti dari? posielame pozdravy zo Slovenska. Mame pre Teba a Vendu jednu paradnu fotku. Napis kam vam ju mozeme poslat :). Krasny vikend prajeme!! Katka a Zuzka *3* -
výstava
ahoj plouhiči
Jestli budeš ted někdy v Ostrave, tak se zajdi podívat do TV clubu mám tam menší výstavu.....vernisáž už byla:)...jinak se měj
www.andrzejcieslar.com -
chlastačka :)
všetko najlepšie :) -
-
Re: chlastačka :)
dˇakujem pekně *1*
-
-
Všechno nej...
Ahoj Jeníku, všechno nejlepší k svátku Ti přeje Lucie, Lýdie, Jeníček a Tatiána s Lailou. Řádně to oslav :-) pa pa -
-
Re: Všechno nej...
děkuji za přání a malému jeníkovi taky popřej alespon dodatečně:-)papa v září *5*
-
-
pozdrav
Ahoj Jeníku, moc mě mrzí, že už končí sezóna. Klub rváčů byl vážně paráda. Užij si prázdnin a v září se budu těšit... na další představení :-) -
Hulvát
Co tykáš starším dámám, smrade?
Myslíš, že když hraješ divadlo, že nemůžeš dostat po pysku?
Můžeš! -
-
Re: Hulvát
???
-
-
Ahoj
Ahoj...jen tak pro zvedavost.To hrajete jen v Usti,nebo taky cestujete do jinych mest?