-
Jak jiný?
Myslela jsem, takový zvláštní, jiný, podivný...:) Ne promiň, dělám si srandu. Myslela jsem to tak, že vy všichni Šípáci jste v mnohém odlišní od těch Foglarových Šípáků (a v tom případě klidně můžete pít). Nijak špatně jsem to nemyslela, takhle napsané to vždycky může vyznít úplně jinak, než to člověk myslí. *9* -
...
Ahojky Honzíku, taxem dostala echo od Deňulí, že prý máš webovky:) No to víš, to jsou tamtamy:-D Hned jsem to musela omrknout, páč jsem se ti už nespočetněkrát pokoušela dovolat, ale asi máš dávno jiné číslo. Tak až budeš mít někdy čas, ozvi se třeba na mejla, nebo se konečně zaregistruj na spoluzaky.cz *1* (i když já toho DM fakt nemusím) -
stare casy
jee ahoj Honzo tak kukam po netu a narazim na tvoje stranky.doufam,ze si jeste nezapomel na ostravu a ze na sebe treba nekde narazime.at se dari pa denca(ze zekladky) *3* -
stare časy
jee ahojky Honzo to je sranda ja tak kukam po netu a narazim na tvoje stranky...doufam ze si jeste nezapomel na ostravu :o)mno nebudu zaclanet fanynkam,treba na sebe nekdy narazime pa a at se dari denca(jeste ze zekladky) *3* *3* -
Re: Je to čestné a sportovní!
jak to jako myslíš že jsem jiný šípák?? *7* -
sss
*3* -
Je to čestné a sportovní!
No jo, asi to tak už bude (čas nezastavíš, ach jo). Ale ty jsi stejně tak trochu jiný šípák, takže to beru zpět-někteří šípaci můžou pít
(vod(k)u...:)
Tak se měj hezky, někdy se na tebe zase přijdu do divadla podívat (a počítám s tím, že přednes začneš cimrmanovskou větou: ,,Popil jsem, popil...")
čao *5* -
Re: Re: Re: no name...
no šípáci ve věku foglarova určitě ne a z toho jsem už vyrostl nemáš pocit??? *1* -
Re: Re: no name...
Tak jo, Rychlonožko. Ale víš, že šípaci nepijí?...*4* -
Re: no name...
to je jasný *5* -
no name...
Ahoj Honzo.
Také nerad piješ sám? -
Re: Re: super
Cože jaký Brýle......... no to je jedno hele taky se ti líbí *14* *3* -
Re: super
jo má...bo vždycky jak mluví tak brýle jak se mu to leskne... *1* -
super
Včera jsem byla na tvém vystoupení v Rokoku a byl jsi naprosto bájo...... Bylo to vážně moc hezký a vtipný.... seděla jsem ve druhé řadě no a tak jsem si všimla že jsi měl peersing v jazyku, máš ho nebo se mi to jen zdálo?? *1* *3* -
Re: Re: Re: Re: sukjhvf
joo...budu!třeba mi ukáže ještě jednou fotky s dramaťáku! *15* herec už od té doby co uměl mluvit...a tetkom někde natáčíš nebo hraješ jenom v divadel? *5* -
předsudky znič
Honzí, lidi jako ty mi hrozně imponují - zejména to, že jejich práce je jejich koníčkem a tím pádem svou práci dělají perfektně - klobouk dolů! Jeď tak dál... moc fandím *8* *3* -
Re: Chudák pes::
to je naprosto jednoduché svým laxním přístupem k čemukoli *5* -
Re: Re: Re: sukjhvf
no to ma myslim kazdy profesor *1* zrovna vzorny student jsem nebyl *15* tak ji moc pozdravuj -
Chudák pes::
Hej není nad do na otázku co tě inspiruje odpovědět muj pes!! *15* a ještě víc by mě zajímalo,čím tě ten Brus tak nspiruje!!:D -
Re: Re: sukjhvf
Šubrtovou,prý má na tebe hezké vzpomínky.... *1*