-
stare casy
jee ahoj Honzo tak kukam po netu a narazim na tvoje stranky.doufam,ze si jeste nezapomel na ostravu a ze na sebe treba nekde narazime.at se dari pa denca(ze zekladky) *3* -
stare časy
jee ahojky Honzo to je sranda ja tak kukam po netu a narazim na tvoje stranky...doufam ze si jeste nezapomel na ostravu :o)mno nebudu zaclanet fanynkam,treba na sebe nekdy narazime pa a at se dari denca(jeste ze zekladky) *3* *3* -
sss
*3* -
no name...
Ahoj Honzo.
Také nerad piješ sám? -
-
Re: no name...
to je jasný *5* -
-
Re: Re: no name...
Tak jo, Rychlonožko. Ale víš, že šípaci nepijí?...*4* -
-
Re: Re: Re: no name...
no šípáci ve věku foglarova určitě ne a z toho jsem už vyrostl nemáš pocit??? *1* -
-
Je to čestné a sportovní!
No jo, asi to tak už bude (čas nezastavíš, ach jo). Ale ty jsi stejně tak trochu jiný šípák, takže to beru zpět-někteří šípaci můžou pít
(vod(k)u...:)
Tak se měj hezky, někdy se na tebe zase přijdu do divadla podívat (a počítám s tím, že přednes začneš cimrmanovskou větou: ,,Popil jsem, popil...")
čao *5* -
-
Re: Je to čestné a sportovní!
jak to jako myslíš že jsem jiný šípák?? *7*
-
-
-
-
-
-
super
Včera jsem byla na tvém vystoupení v Rokoku a byl jsi naprosto bájo...... Bylo to vážně moc hezký a vtipný.... seděla jsem ve druhé řadě no a tak jsem si všimla že jsi měl peersing v jazyku, máš ho nebo se mi to jen zdálo?? *1* *3* -
-
Re: super
jo má...bo vždycky jak mluví tak brýle jak se mu to leskne... *1* -
-
Re: Re: super
Cože jaký Brýle......... no to je jedno hele taky se ti líbí *14* *3*
-
-
-
předsudky znič
Honzí, lidi jako ty mi hrozně imponují - zejména to, že jejich práce je jejich koníčkem a tím pádem svou práci dělají perfektně - klobouk dolů! Jeď tak dál... moc fandím *8* *3* -
Chudák pes::
Hej není nad do na otázku co tě inspiruje odpovědět muj pes!! *15* a ještě víc by mě zajímalo,čím tě ten Brus tak nspiruje!!:D -
-
Re: Chudák pes::
to je naprosto jednoduché svým laxním přístupem k čemukoli *5*
-
-
tra la la
Ale stejně seš nejlepší jako Rychlonožka...je to fakt úžasný... *4* -
sukjhvf
jooo Honzo...mám tě pozdravovat od učitelky co tě na konzervatoři měla na jevištní pohyb a prý že na ně kašleš a vůbec se tam neukážeš! *8* *15* *5* *5* -
-
Re: sukjhvf
no je sice pravda že se tam moc neukážu ale když už tam dorazím tak tam nikdo není a kterou profesorku máš na mysli já jich za ty 4 roky pár vystřídal,vlastně skoro každý rok byla jiná *5* -
-
Re: Re: sukjhvf
Šubrtovou,prý má na tebe hezké vzpomínky.... *1* -
-
Re: Re: Re: sukjhvf
no to ma myslim kazdy profesor *1* zrovna vzorny student jsem nebyl *15* tak ji moc pozdravuj -
-
Re: Re: Re: Re: sukjhvf
joo...budu!třeba mi ukáže ještě jednou fotky s dramaťáku! *15* herec už od té doby co uměl mluvit...a tetkom někde natáčíš nebo hraješ jenom v divadel? *5*
-
-
-
-
-
seš nejlepší!!
Honzí ale oblek si na sebe už nikdy neber!!! *1* slušinká ti to tak jak seš!!!a jak zas budeš doma tak se více ukazuju sem tě dlouho neviděla!!! *4* p.s.a ten sestřih ti sedí!!! -
-
Re: seš nejlepší!!
a jaky oblek mas na mysli?? *7* -
-
Re: Re: seš nejlepší!!
ten cos měl na sobě jak si hrál v RP! *15* sem s tebe měla dost! *3* -
-
Re: Re: Re: seš nejlepší!!
Ahoj Honzí jak se máš?nedávno jsem byla v činoheráku na Klub rváčů a hraješ teda drsnáka seš můj nejlepší herec někdy se mi ozvi na email ADivisek@seznam.cz moc děkuju ty drsnáku *15* *3* *14* *1* -
-
pro honzíka
ahoj honzíku jak se máš?už ses mi dlouho neozval asi nemáš čas vid?to neva tak mi někdy napiš pa *13* *14* *14* *1* *1* *8*
-
-
-
-