-
ondrej
prosim te jak se ma ondrej nosalek kde ted cestuje a koho ze si to vlastne vzal....
jsem jeho spoluzacka ze zakladni skoly nemame www.spoluzaci.cztalze nemam zadne info o ondrejovi kde a kdy mel vubec tu svatbu..dikÿ -
-
Re: ondrej
o ondřejovi vím poslední zprávu že odjel někam do skandinávie a v dalších informacích nemohu sloužit nebot sám nevím.vzal si kolegyni z divadla a svatbu měl v létě,krásnou pod kopci beskyd *5*
-
-
kde jsi
bydlis v praze nebo usti -
-
Re: kde jsi
bydlím v Ústí "je tady lepší klima a lidi,lidi jsou tu přátelštější" *1* -
-
Re: Re: kde jsi
ty vado máš recht s těma lidma,ale ani v ostravě to neni k zahození co? *3* -
-
Re: Re: Re: kde jsi
to je jasný draku *5*
-
-
-
-
jen tak
už chytám slinu hozíčku.a co béda,jak dlouho myslíš,že bude ještě birrelizovat? *4* -
-
Re: jen tak
ty jo nevim ale už mně tím začíná taky srát *9*
-
-
šance
čus hanys,ve čtvrtek příjdu do bezruče na jánošika *3*.takže můžem malinko zakalit. *5* -
-
Re: šance
okej teším se *5* -
-
Re: Re: šance
To zas bude druhý den osvědčené duo brufen+spánek? *1*
-
-
-
spal jsem s ivanou stejskalovou
ja jsem spal s ivankou stejskalovou -
-
Re: spal jsem s ivanou stejskalovou
ale to já přece vím ivánku *5*
-
-
šance
čus hanys.kura nemáš to s těma babama jednoduché co?jak to tady čtu tak jsou zralé tak na facku. *1* -
-
Re: šance
neser felčar a radši dej vědět kdy kde nebo co??
-
-
kdo kdy kde v posteli
ale s Veronikou K. a Luckou Š. jsi spal že.... -
-
Re: kdo kdy kde v posteli
tvuj prispevek me pobavil *3* rekni rovnou Honzo chci te a nechod na to oklikou *1* -
baby vy jste hlupe. -
myslím že takové věci jsou čistě má osobní soukromá věc a opravdu nemám zapotřebí je někomu sdělovat *16*
-
-
spal jsi s ivankou stejskalovou
soulozili jste spolu diky za odpoved -
-
Re: spal jsi s ivankou stejskalovou
ne nespal *13*
-
-
Jak jiný?
Myslela jsem, takový zvláštní, jiný, podivný...:) Ne promiň, dělám si srandu. Myslela jsem to tak, že vy všichni Šípáci jste v mnohém odlišní od těch Foglarových Šípáků (a v tom případě klidně můžete pít). Nijak špatně jsem to nemyslela, takhle napsané to vždycky může vyznít úplně jinak, než to člověk myslí. *9* -
...
Ahojky Honzíku, taxem dostala echo od Deňulí, že prý máš webovky:) No to víš, to jsou tamtamy:-D Hned jsem to musela omrknout, páč jsem se ti už nespočetněkrát pokoušela dovolat, ale asi máš dávno jiné číslo. Tak až budeš mít někdy čas, ozvi se třeba na mejla, nebo se konečně zaregistruj na spoluzaky.cz *1* (i když já toho DM fakt nemusím) -
-
Re: ...
jako Hani ty ses vubec neregistrovala do fanousku pekne to flakas...jeste par lidi amuzem si udelat mexickou vlnu :o) -
-
Re: Re: ...
nazdar holki ze základky to vubec nejsou moje stránky on je někdo udělal a vlastně vůbec nevím kdo:-)na spolužáky jsem se snažil dostat ale ono to heslo bude nějak špatně neboť ať jsem zkusil cokoli bylo to špatně tak už jsem se na to vys...:-)teď užívám prázdnin a tak nemám moc času ale až to vyjde ozvu se na mailik tož se majťe fajně zatím zdarec *5* *5* *5* -
-
Re: Re: Re: ...
Hojky, tak mrkni na http://www.spoluzaci.cz/162025 a heslo je tusim tridni becka (ucila anglinu, silene jmeno silene ucitelky *1* ). Esli ani to nepůjde, napiš mě mejla a pošlu ti pozvánku. On ten DM je kapku brzda, vede to šíleně a celý to nějak stagnuje:( Jinak škoda, celé prázdniny jsem byla v Pze, tento týden tu končím. Tuž sa maj
-
-
-