-
rypák nahoře končí v noře
honzo révaii milujem tě potají leskne se ti prdelka svítí ti z ní baterka, teď z ní roste stromeček směješ se jak blbeček. už je vidět špička a hle tu za ní slepička co má velká vajíčka a na nich trochu hlínu doporučujeme vazelínu. *3* -
Napiš
Moc tě prosím o to abys mi napsal na e-mail!!!Děkuju!!! *4* -
,,Šimone\'\'
Ahoj Honzo. Jsi moc milej,krásnej a srandovní chlapík. Už jsme se jednou viděli.A mám i tvůj podpis .Moc se mi líbíš *14* *14* *14* .Kdyby si napsal byla bych ta nejšťastnější holka na světě !!!!! *1* Prosím Tvoje fanynka Baruška -
Ještě něco!
Jó, málen bych zapoměla, jsem SLOVENKA, tak proto taková špatná čeština! Miluju ťe Jan Révai! I LOVE YOU!!!!!! *8* *14* -
-
Re: Ještě něco!
Bláhová,bláhová........si holka!! *1*
-
-
Pro Janka!!!
Ahoj Jane!Viděla jsem tě síce hrát jenom v muzikálu Rebelové, ale úplne si mně virazil dech! Chtěla vych tě nekdy vidět i osobně protože se mi moc líbíš? A si opravdu takový romantik ako v tom muzikálu Rebelové a i supr srandista, doufám že jo!!! Miluju tě Jane.Jan révai je prostě nejlepší, nehezčí a nejsupr!!! *14* *14* -
Ahoj Honzo(Šimone)
Ahoj Honzo (Šimone),Jen jsem se chtěla zeptat jestli ve skutečnosti jsi tak hodný jako když jsi hrál se Zuzanou Norisovou v Rebelech. *7* -
Ahoj Honzo
-
Jane, chtěla bych vám říct, že v Rodinejch poutech hrajete úplného šmejda, ale takový ve skutečnosti nejste, že?
-
-
Re:
Jen trochu
-
-
Ahoooooooooooj
Honzo, jsi skvělý srandista! Snad, se zase uvidíme u nás doma!!! PS: Dík, že s Dančou přijedeš -
-
Re: Ahoooooooooooj
ahoj ty znáš honzíka osobně? můžeš mi prosím písnout, důležité!!! díky *3*
-
-
Ahoj Honzíčku, prosím tě mohli bychom se přátelit, Mohli bychom být dobří přátelé. Prosím tě napiš jenom s kamarádství Děkoji za odpověď Adéla