-
Odpovies?
ahoj....aj odpovedas na maily? Mohol by si, ved rebelovsky osial uz asi utichol :o) Ja som videla "Rebelov" az teraz,,, uplnou nahodou, je to taky cukrikovy film, ale urcite to stalo za to, si to pozriet. Hmmm...... -
ahoj
ahoj Honzíku, můžu tě pozvat po představení v Palmovce nezávazně na skleničku? jen na půl hoďky prosím :-)třeba v červnu. moc tě obdivuju, jsi skvělej a krásnej chlap!!! -
ahojky
ahojky v tom filme rebelove si bol velmi zlaty aj teraz si!! a si este v kontakte so Zuzanou Norisovou??
*14* -
ahoj honzo
ahoj ja by som sa ta chcela opytat ze ako si sa vlastne dostal k tomu filmu rebelove?? *3* -
JÁ
čus brácha tak vidíš jak tě všichni žerou.Ahoj ségra -
Ahoj Honzo, já a všechny 3 mé ženské ti přijem krásné vánoce. Ahoj Standa s rodinou *4*
-
vánoce se psem
tak to máte dobrý,náš pes a není velký pod stromečkem má dárek a ten si hlídá a nikdo nesmí udělat ani krok jinak ukazuje zuby a pěkně se směje.Už jsme řekli,že dádky nebude dostávat,ale už mám jeden koupenej,tak nás čeká štědrý večer v pozoru.Jste super a mějte se fain -
haha
napises mi neco prosim uz se tesim a predem ti dekuji *4* -
ahojky honzo jsi moc hezky i na fotkach ale jeste hezci jsi kdyz jem te videla vis byla bych moc rada kdybys si mohla stebou psat treba i mejlej jestli bys mel cas tak mi napis na mejl dik sarka *4*
-
-
Re:
" neserou nejaky zoufalky, kery si neumijou najit kluka!"
To myslíš "neumyjou"
Jen se nezblázněte, (radši kriminálníka než žádného?)
otatní, kteří pochybyli, takovou šanci nemají! Je hezké, když dostane šanci, ale to potom všichni!!! Ale to asi sotva!!!
-
-
ahojky honzo jsi moc hezky i na fotkach ale jeste hezci jsi kdyz jem te videla vis byla bych moc rada kdybys si mohla stebou psat treba i mejlej jestli bys mel cas tak mi napis na mejl dik sarka *4*