-
nerozky
Ahoj Honzíku, přejem Ti vše nejlepší k narozkám!!! *3* -
svatební cesta
Tak Honzík nám odjel na 3 týdny na svatební cestu na Srí lanku... *4* jen tiše závidíme.. -
honza
Ty wole, dyť hraješ jak Bůh!!! Máš úplně Boží nádherný tělo a tvářičku !!! *14* *14* *14* -
jahanka z arku
AHoj Honzo, smekám před Tvým výkonem z muzikálu Johanka z Arku, v roli anděla ti to moc slušelo, byl jsi jednička!!! Jen tak dál... *3* -
Honzík
Ahoj Honzo, přijď taky někdy mezi nás, je nám po tobě moc smutno... -
Mukanika
Honza je ještě taky v tomhle : http://www.zkouknito.cz/video-mukanika-soundtrack?m=d732c451a3 *14* -
Rebelové
Jěště hrál v Rebelech *3* -
-
Re: Rebelové
neříkaj ti náhodou Blesk???.... *1*
-
-
Děkuju
Dobrý večer,milí příznivci mé maličkosti.
Náhodou jsem zabrousil na tuto diskusi a nevycházím z údivu jak hezky se tady o mě bavíte. Chci vám všem moc poděkovat. Honza -
-
Re: Děkuju
Jste trapně naivní!! Myslíte, že by sem honza dával svuj mail?? uplne mimo, ne? proč by to dělal.. tohle to sem napsal nejakej chytrálek a vy si chned myslíte, e mluvíte s celebritou?? trochu trapný, ne? *15* *15* *8* -
Re: Děkuju
Ahoj Honzo, jak to, že jsi zabrousil na tyhle stránky... *1* Nemáš nějaký univerzální meil, na který bych Ti mohla napsat a poprosit tě,jestli bys mi prosím poslal podepsanou tvoji fotku na meil... děkuji *7* -
-
OK
Ahojte..
Dobrá tedy, tenhle mail bude pouze pro ty, co sem zabrousí: j.revai@mujmail.cz
Díky *4* -
-
Re: OK
Honzo funguje Ti ten meil? -
Re: OK
Ahoj Honzo a máš ICQ? dáš ho sem taky? Můžeš sem přihodit taky pár tvých fotek ne? *4*
-
-
-
-
text
ahoj.vies o tom ze ty Jan Revai si moj bratranec s 2.kolena.a strasne sa mi pacis. *14* *14* *14* -
Vím, jaké to je
Révai mi přijde jako sympaťák, udělal v životě stejnou hloupost jako já. Já jsem před třemi lety přepadl obchod, taky jsem si chvíli poseděl, takže vím, jak to měl těžké. Cením si ho, že začal znova a dokázal to. Já jsem taky začal znova a též se mi povedlo, že jsem se vcelku dobře uchytil. Fandim mu.