-
pěknej
Honza v roli Stnádka ve VKV se mi vždycky líbil je to fešák ale včera jsem byla v Brně v divadle Husa na provázku kde hraje Honzíl hlavní roli a musím říct že je vážně skvělej herec a fáákt fešák, měli jsme dost dobrá místa takže hrál horně upe před náma a když jsme stáli před divadlem u dveří tak upe těsně kolem nás nás prošel (šel si pro pivko ale nealko myslim) a kdybych nebyla takovej srab tak jsem snim mohla mít fotku i podpis, njn to jsem celá já *1* *4* -
-
Re: pěknej
no jenže si **** a neřekla sis o to...já mu nemusim řikat at mi dá podpis ho to napadne samotnýho protože je to bratranec od mojeho strejdy.. -
Vše nejlepší
Honzíku, všechno nejlepší k dnešním narozeninám *3* *3* *3* *3* *3*
-
-
Všetko naj k 40. narodkám okrúhle číslo
-
honza
vaše písaní tu nejak vázne jo a Honzo si supa!!!!!! *14* -
Nikola na 1
Viděla jsem Jana v Baladě , jeho výkon byl skvělý , věřila jsem mu každě slovo , určitě přijedu zas a vezmu kámošky nebo dcery.Z toho zážitku budu žít dost dlouho. Jane jen tak dál.Díky
Já *3* -
Není Ondřej Sokol jeho příbuzný???
-
hmmm tak ma napadá, že na vystúpenie J. a jeho kapely, je úplne stvorená jedna "krčma" u nás v Nitre -volá sa to Valašský Šenk a čo to o ňom vedia Bolek Polívka ale i Xindl X a x iných *14* <-- toto je doslova pozvánka do študentského raja na Slovensku ];)
www.valasskysenk.sk