Přejít na výpis diskuzí

Jan Zadražil

OSOBNOST 10.2.2007 
101 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • wendy

no v oblasti rukou ne, ale jinde jo? viď. Trochu nepoměr hlav, nikdy jsem si nevšimla, že by měl tak velkou hlavu, oproti jinejm *1* no ale sni si dál, je to moc pěkný, si něco vysnít. víš jak ti ty holky tady musí závidět co???? To se ti asi líbí co? *4* ty zkrátka musíš být ve všem číslo 1 co? Sáhni si na svědomí a pak něco začni dělat. Je to sice dobrý herec, ale aby z něj byl človšk až takhle hotovej no no no. Bacha na to
    • Re: wendy

Nesouhlasím s vámi. Je vidět, že to není fotomontáž a jak říkala wendy, stačí se podívat detailněji *1* Je velice úsměvné jak se tady hádáte, že ona tomu nerozumí a vy jste v tom odborníci. I kdyby to byla fotomontáž, tak má na ní Honza Zadražil krásný výraz *1* a mě se osobně líbí. Né vždy vypadá divadelní herec na fotkách tak úžasně jak vyretušovaný hollywoodský herec *1* Jinak přeji hodně zdaru s prozkoumáváním detailů "useklých" detailů *1* *1*
  • ohledně fotomontáže

no já osobně souhlasím s j. Přijde mi to taky jako fotomontáž, a nebo je to blbě vyfocená fotka, kdo to prosimtě fotil??? A říkám vám, že i kdyby to fotomontáž nebyla tak má je právo oponovat, protože to tak vypadá, ale jinak holky mnoho štěstí na lovu za janem zadražilem.
    • Re: ohledně fotomontáže

fotila to jedna známa,která mi to s Honzou domluvila a bylo to narychlo takže nemůžeme za to,že to není dílo vystudovaného fotografa!s tou hlavou nvm,ale je malinkej:-)!to je pravda!!to vám řekne víc lidí!já měřim 170 cm!hele....já se tady nechci hádat,ale jedno vím jistě!Honzu mám ráda a fotomontáž to není!!!to by mi přišlo vůči němu blbý!!a kdyby to tady někdo nenapsal,tak sem o tom nikdy dřív nepřemýšlela!jestli chcete,napište mě na mail at tru fotomontáž nemusíme řešit tady!!!škoda že tu nemůže třeba přímo Honza nebo ta známa,která to fotila říct,jak to opravdu bylo!! *9* *9* *9*
  • Diskuze k fotomontáži

Zdravím všechny vespolek!
    Na upozornění jedné mé známé jsem se rozhodla rozseknout a vyřešit tolik zde diskutovanou záhadu týkající se údajné fotomontáže obrázku Wendy s Honzou. Mohu potvrdit, že se skutečně o fotomontáž nejedná, protože jsem to byla já, kdo tuto dvojku v Brně vyfotil. Za kvalitu se tedy omlouvám, profi fotograf ze mě asi nikdy nebude *1*
  • Pozdrav od "proužkované" slečny z Brna:-)

Ahojky Strnádku :-),dnes jsme se viděli v Restauraci Pod radničním kolem.Až budeš opět v Brně,tak se ozvi,ráda bych zašla na kafčo.(jestli to není troufalé). Pěkný den Adriana.
  • Krásne Vánoce Honzo

Ahoj Honzo přeji Vám příjemné prožití vánočních svátků.Veselé Vánoce a šťastný Nový rok.
    P.S.18.ledna se moc teším na Baladu pro banditu *4*
  • Ahoj

*14* *14* *14* Ahoj honzíku jsi ženátý? Jani4
    • Re: Ahoj

ahoj Honzík je zenateja a má dokonce dvě děti...
      • Re: Re: Ahoj

CHyba Honzík není ženatý, nýbrž zadaný!!! Ale s dvěma dětma to pravda je :-))) *1* *13*
        • Re: Re: Re: Ahoj

Jé to je pravda, ale myslim že u něj je to to samí je to super chlap a myslim že ty dva se jen tak nerozejdou *4* *1* *3*
  • jan Zadražil

Plostě no coment herec lofuju ho ty jeho hlasky ve Velmi K .vztazích plostě moc ale cela bych vedet esi je takovy aj doopravdy ale v tom serialu je super fakt miluju jeho hlasky a taky je upa pěknej *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: jan Zadražil

vtipalek je v civilu uplne stejny :) jen vice zodpovedny
      • Re: Re: jan Zadražil

jo to je pravda a taky je moooc milounkej *3*
  • Pane Zadražile, mám dotaz. Nepochází váš tatínek z Litoměřic? Děkuji moc.
  • jste nejlepší ;) .. Baladu pro Banditu jsem viděla dvakrat. Zamilovala jsem si Vás. Ta hra je úžasná a hlavně by v ní. Jsem vaše nemalá fanynka. Moc bych si přála váš podpis. :) Třeba se ho někdy dočkám. :)
  • Anglie

Ahoj Honzo! Nechystate se nekdy v nejblizsi dobe do Anglie? Lucie

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit