Přejít na výpis diskuzí

Jan Zadražil

OSOBNOST 10.2.2007 
101 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • katy

Já jsem na něm byla minulí týden v uterý v praze v divadle.
  • autogram...

Ahojky, já se přidám do kolektivu..:-)) Honzu upe zbožňuju, ve VKV je upe suuupppeer, pamatuji ho z divadla,a ve filmu Vy nám taky šéfe!je prostě bomba...chtěla bych se vás zeptat, jestli newíte, kam si můžu napsat o jeho podpis??díky moc *3*
    • Re: autogram...

Ahoj, ja jsem mu psala na jeho mail janzadrazil@seznam.cz *14* *1* *4* *14*
      • Re: Re: autogram...

strašně mooooooooc děkuju...když to newíjde, tk zkusím to diwadlo..tk ještě jednou díkes... *4* *3* *3* *3* *4* *4*
    • Re: autogram...

Třeba do divadla Na Fidlovačce nebo Strašnické divadlo.
  • FAJN CHLAP

mě se moc líbí ve filmu VKV prostě je nejlepší z tohohle supr filmu.mám ráda typany jako je on a líbí se mi jak tam vypráví ty historky to mě vždy dostane *4* *4* *4* *4* *4* *4*
  • Je milej a hodně škovnej a hodí s náma tancovat
  • víte že já jsem u Jana Zadražila i byla a spala!
  • v Baladě....

a viděli jste ho běkdo v Brně v Baladě pro banditu???tam je taky uplně boží!!!byla sem na ni 2x a to podruhé z velké části kvůli Honzíkovi!!!!a půjdu znovu!prosím koukněte se na můj blog o JZ a pomožte mi zvětšit jeho obsah o nové informace!!!díky wendy!
    www.honza-zadrazil.blog.cz *14* *14* *3*
  • 123

Honza je dobry. videla jsem ho hrat v divadle. ale nevedela jsem ze hraje balada pro banditu, hraje to jeste nekde jinde nez v brne? *3* *4* *15* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: 123

myslim že baladu už jinde nehraje,pokud s ní teda někde nehostují..... *3*
  • 123

ja mam Honzu rada vydela jsem ho na fidlovačce (malovany na skle) ale nebudu o nem mluvit jak pitoma faninka ze je uplně bozi atd. je proste dobrej a ma pekny tetovani. a prekrasne modre oci....... je to bomba *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4*
  • wendy

jo dikys za odpoved?
    chodis sem casto?
    ja jak kdy, koukas na velmi krehke vztahy?
    ja ano tam hraje Ludvika Strnadka
    ............ *4* *4* *14* *14*
    • Re: wendy

ahojky,chodim semka průměrně často,... na VKV koukám pravidělně,...
      koukněte kdo chcete na můj blog o něm,... www.honza-zadrazil.blog.cz *3* *14* *14* *14* *3*
  • pro Wendy

Nazdar Wendy, koukala jsem na tvůj "úžasný blog" a nechala jsem ti tam vzkaz, ohledně fotky Tebe a Honzy, Ještě jednou Ti to řeknu, ať to vidí všichni, a ať si to také prohlédnou detailněji. Mám docela dobrý postřeh a školu na to abych rozpoznala pravou fotku od celkem nepovedené fotomontáže. Ta tvoje je fotomontáž. A to pozná i laik. Vůbec Tě nedrží okolo ramen.... a je divně useknutej. Není to trochu divný????? !!!!!!! Ale je. Tak se trochu vzpamatuj, ale máš asi na to věk si vymýšlet a snít. *1* nic ve zlém, ale nebylo by fajn, kdybys to přiznala, pa
    • Re: pro Wendy

tak zaprvé!!!!ta fotka není žádná fotomontáž!!!!měla sem s Honzou v pondělí 4.června po Baladě v DHNP na Alžbětínské scéně schůzku!!!!nemám důvod dělat z toho fotomontáž!!!!tak mě tady zase neobvinuj!!!!!!
      • Re: Re: pro Wendy

a jestli máš možnost podívat se na tu fotku detailněji tak bys viděla,že v oblasti rukou to fotomontáž není....
        víš co?napiš mě na mail a vyřešíme to....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit