Přejít na výpis diskuzí

Jan Zadražil

OSOBNOST 10.2.2007 
101 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zdravim..

Hoj Honzo a vubec vsichni!xDxD....vcera jsem byla v divadle v celetne na Vesele skoky na hlavu a bylo to nejviiic..strasne jsme se nasmali a byl to fakt nareez...rozhodla jsem se ze musim co nejdriv na dalsi predtaveni,kde hraje Honza,takze se maybe uvidime..xDxD..no nic mejte se...xD...HuGh.LA-lAdY@seznam.cz
  • v Baladě....

a viděli jste ho někdo v Brně v Baladě pro banditu???tam je taky uplně boží!!!byla sem na ni 2x a to podruhé z velké části kvůli Honzíkovi!!!!a půjdu znovu!prosím koukněte se na můj blog o JZ a pomožte mi zvětšit jeho obsah o nové informace!!!díky wendy!
    www.honza-zadrazil.blog.cz *14* *14* *3*
  • Nový blog

Ahojky! Kdo byste měli zájem, zajděte ke mně na blog http://zadrazil-lucnar.blog.cz
  • Fotomontaz

Fotomontáž, či nikoliv?
    Ano, fotka vypadá, jakoby se slečna ve PhotoShopu přiblížila k Jendovi. Ptal jsem se na to přímo Jeníčka a jen se smál. Postavení osob při "taking picture" odpovídá výsledku. Fotka vypadá tak blbě zřejmě proto, že je to focené s bleskem večer po představení...
  • terishek

happy birthday

všechno nej k narozkám *4* *14* *14* *4*
  • Pro Honzika

ahojky honziku!i kdyz velmi krekhe vztahy sleduju uz nejaky te patek, teprve vcera jsem te poprvy videla v divadle na zivo!byla to parada, diky moc za skvely zazitek!uz ted sem si byla domluvit listek na dalsi predstaveni!mej se, Adelka
  • Jste pěkný chlap jsem vaše fanynka;-))))
  • Dominice

Omlouvám se za tu fotku, ale na druhou stranu, když už něco vložíš na net a lidi si za stáhnutí tý fotky nemusí zaplatit, tak jsem nic nazákonýho *1* neudělala. Ještě jednou se omlouvám, měj se hezky *5* *3* *1*
    • Re: Dominice

V pohode ja to beru s nadhledem....Vsak co obema se nam libi tak co resit...Jen vis co kdyz tam vidim jen kousek sve kosile a vlasu tak se mi to moc nezalibilo *1* ale jinak pohoda. *4*
  • Ahoj Honzule :-)

Chtěla bych touto cestou pozdravit Honzu, kterej si na mě možná ještě bude pamatovat-před více jak 10ti lety jsem jeho a Mojí Řeč trošku "kočírovala".
    Moc mu držím palce, a kdyby se chtěl ozvat,prosím, předejte mu na mě mail. Děkuji...Zdeňka
  • Na hlavu!

Nejlepší herec ve Veselých skokách - "Na hlavu!" výborný představení, výborní herci a výborný Honza, který si to užíval... *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit