-
v Baladě....
a viděli jste ho někdo v Brně v Baladě pro banditu???tam je taky uplně boží!!!byla sem na ni 2x a to podruhé z velké části kvůli Honzíkovi!!!!a půjdu znovu!prosím koukněte se na můj blog o JZ a pomožte mi zvětšit jeho obsah o nové informace!!!díky wendy!
www.honza-zadrazil.blog.cz *14* *14* *3* -
v Baladě....
a viděli jste ho běkdo v Brně v Baladě pro banditu???tam je taky uplně boží!!!byla sem na ni 2x a to podruhé z velké části kvůli Honzíkovi!!!!a půjdu znovu!prosím koukněte se na můj blog o JZ a pomožte mi zvětšit jeho obsah o nové informace!!!díky wendy!
www.honza-zadrazil.blog.cz *14* *14* *3* -
hezkej kluk
Honzík je sexy kluk!! *14* -
-
Re: hezkej kluk
Cagos,jooo tak to máš sakra pravdu,že je Jeník sexy týpek..... *4* Nebudu se bavit o Křehkých vztazích-neviděla sem je a ani to neni můj styl.To bych radši chodila na Jeníkovo divadlo den co den.Je to fajn kluk,úplně normální,byla sem snim v červnu na Lipně-bomba *5* *14* *1*
-
-
Uzasnej :-)
Jan je skvělej, ouplně mě dostal*14*
Doufám, že bude na netu víc foto a stránek o něm *4* -
-
Re: Uzasnej :-)
vždyt už tady wendy psala stránku....
wwww.honza-zadrazil.b log.cz *14*
-
-
Zadražil je super....
A taky Jan Zadražil hraje v divadle Ta Fantastika v Excalibru a je tam úplně úžasnej! -
-
Re: Zadražil je super....
naprostý a bezvýhradný souhlas... -
-
Re: Re: Zadražil je super....
*14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Re: Zadražil je super....
to máš pravdu taky jsem ten musikal viděla a nemohla jsem z honzy spustit oči.byl prostě úžasnej -
-
Re: Re: Zadražil je super....
No že jo??? Je to nádhera, viď? Vortinger v podání Honzíka Zadražila je nej! V červnu jdu zas, tak doufam, že bude hrát Honzík! Je úžasnej, taky jsem z něj nemohla odtrhnout oči! Na nic jinýho jsem se nedívala! *4* -
JE MUJ
JESTLI TOHO CHCETE VEDET VIC VIM TOHO VIC NEŽ JE NA INTERNETU -
-
Re: JE MUJ
no chtěla bych vědět vic tak povídej nebo piš na mullerova27@seznam.cz dík *3* -
Re: JE MUJ
tak mi pls napiš co o nem víš *8*
-
-
-