Přejít na výpis diskuzí

Jana Kepková

OSOBNOST 16.12.2009 
123 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zaměstnání?

No když pominu, že tenhle žabec dokáže pořádně naštvat dost lidí - včetně mě, rodičové vážně nejsou moc soudní, tak mě ještě zvedá za židle, že tu má jako zaměstnání napsáno zpěvačka, ilustrátorka..... No to tedy pardon. Jak by mohla konkurovat zpěvákům, či ilustrátorům byť jen špičkou hlasivky či tužky???? O hereckém výkonu se dá taky polemizovat, ale jsem odchovaná malým Holým, takže to je pak těžká konkurence...
  • nika1979

Jana Kepková←►→

Jana Kepkova je nejjjjjjjjjj ja proti ni nic nemam...... když koukam ordinaci vebec mi nevadi. v soukromi je baječna holka.... a slečna......supr..... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Hm...

At´ každej kouka sam na sobě,
    a přestaná posouzovat jiné lídi.
    Nemusite koukat na to, co vám nelíbi,
    je zpousta jiných věci než TV.
    A divenka je odvažná, jen neví co mele, neni je to jeji vina. Rodiče.
    Co s tím?
    Jen že soudit človeka je není náše věc,
    nemáte co dělat?
    *7* *4* *7*
  • je prostě nemožná

Když se objeví tento talent v Ordinaci, přepínám jinam. Je protivná a nemožná. *1*
  • ...

J8 si myslím že ji moc odsuzujete..
    ano v 8 letech by neměla zpívat o rasismu když tomu nerozumí a vubec by neměla urážet "cikány".
    ale myslím si že v ordinaci nikomu nevadí..
    ALe ona zase není tak rozmazlená když ypadla z TAlentmanie tak se tam nerozbrečela jako nějaké tančení skupiny..
    Ale podala ruku..:)
    TAk jí tu neuražejte když ji znáte jen z televize
    • No jak tu píšete ty vaše nesmysly a jak to přepínáte někomu to teda vadí a mě vůbec já jí mám ráda je báječná a super slečna i když neumí zpívat ale je to super herečka hlavně v té Ordinaci v Růžové zahradě 2. *1* Ale jeden jediný názor u mě je že je super a báječná mě je 11 let a moc jí chválím doporučuji. Janičku Kepkovou. I když jí znám pouze z televize. *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
    • Re: ...

Mě teda v té ordinaci vadí a moc!!!!! Vždycky, když je tam scéna s ní, tak to přepínám úplně stejně, jako když je tam reklama!!!
      • Re: Re: ...

Přesně!!!
  • chudák holka

Chudík holka, až bude mít jednou rozum, bude se stydět za to, co papouškovala po rodičích. Je mi jí fakt líto a nechápu, kdo může tohle rodičům dovolit. Mám moc šikovné děti a opravdu inteligentní, jsem šťastná, že jim tohle fakt nikdy neudělám. Jdou svou cestou a svůj talent uplatňují v kolektivu stejně starých dětí ve svých zájmových kroužcích. Až se skutečně něco naučí, třeba se dostanou dál, bez tlačenky a nevhodného chování rodičů. To ta holka má od rodičů pěkný vklad do života...
    • Re: chudák holka

jaký pán takový krám....
    • Re: chudák holka

Taky je možné že dostane rozum a na rodiče se coby týnejdžr vykašle
  • Je mi smutno z toho

co někteří rodiče dokáží v dítěti podporovat. Nechápu, co je na tom tak krásného, texty k písničkám, nahodilé rádoby texty. Text babička dráždí psa ve mně evokovalo něco zlého a zákeřného. Když to bude zpívat na chatě u grilování, tak se možná podivím, ale přejdu to mlčky. Ovšem cpát ji do soutěže a tvrdit, že má talent, tak to je fakt síla. Tady už by byl na místě dětský psycholog. Kdyby si stoupla ke sporáku a začala v tomto věku vařit, tak možná nadělá méně škody. Jak já jsem šťastná, že máme šikovného, inteligentního, ale normálního vnoučka. *3*
  • A jak ho moc nemusím

A jak ho moc nemusím, tak v Talentmánii zabodoval Suchánek: "Teď si uvědomte, že tohle jednou bude tchýně!" *1*
  • To je těžký

Někteří rodiče nemají soudnost. I ze svého okolí mám pár příkladů, jak ta jejich ratolest je nejoblíbenější, nejhezčí a nejšikovnější. Člověk si ty pitomé rodiče vyslechne a nic jim neříká, ale když potom vidí ty fracky přesvědčené, že jim ostatní nesahají ani po kotníky a že se z nich každý musí posadit na zadek, je to na úvahy o trestu pro rodiče za jejich výchovu.

Chápu, že má každý tendenci fandit svému dítěti, ale být tak zaslepený, to je síla. Co jsem poznal děti, jejich schopnosti, tak bych o tomto spratkovi řekl, že na tom není nijak špatně, ale extra talent nemá ani náhodou. Možná je v některých aktivitách nad průměrem, ale v osmi letech některé děti umí už zpívat aspoň trochu čistě.

Díval jsem se ještě na jakési její vystoupení v Na stojáka, a byl to typický projev dítěte, který se líbí především členům rodiny. Ostatním to nic neřekne, obzvlášť když raději poslouchají vlastní děti, v nichž však nevypěstovali tak moc přebujelé sebevědomí.
  • herecka ?

Nemuzu si pomoci, ale jeji chuze pri nastupu k mikrofonu v Talentmanii mi pripomina dceru me byvale sousedky. Taky pry byla introvert, ale hadat a nadavat umela dobre. Stejne dlouhe kroky a naproste nechapani reality, inteligentni dite pozna, ze je neco jinak a nebude jeste nabizet dalsi vtipy. Tatinek je asi programator, ale v zivote se chyby nedaji jednoduse delete. Je mi ji lito, ale treba z toho vyroste bez nasledku. *13* *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit