-
reklama na hubnutí
Dobrý den paní Švandová, nevím zda se k Vám tato zpráva dostane, ale každopádně bych Vám chtěla říct, že po reklamě, kde utíkate zachránit ženu, která chce skočit ze střechy domu, má můj synovec tendenci skákat z okna a přímo z té reklamy je zřetelně vidět jak to prostě v životě chodí, ale u každého nestojí JANA ŠVANDOVÁ a nevyřeší to za něho. Měla by jste se zamyslet nad tím, zda Vám to stalo za to. Dělejte reklamy na co chcete, ale bez toho aniž by jste někoho zachraňovala. Hodně úspěchů!!! *4* *4* *4* *4* *3* *3* *3* *3* *3* *3* -
Švandová
Neotravujte s hubnutím měžím 192 a vážím 75kg!!! -
fajn
Mějte se fajn. Máte jméno, kde je legrace v základu slova. Švandy je dnes málo. A dudáků, co mají čáry v malíčku ještě méně. Hezké dny. -dan- -
Název
Milá Jano, vždycky jsem o Vás snil, a Vy jistě něco takového u svého obecenstva chcete vzbuzovat, takže je to v pořádku. Ale moje sny teprve teď nabyly konkrétního tvaru (tuším, že jste byla někde v Playboyi nebo Leu, ale to jsem propásl), když jsem si přečetl dnešní Víkend magazín deníků Bohemia, kde máte zadní stranu obálky. Představuji si krásnou paseku, a na ní Vy v saunovacím pásu a přístroji na formování postavy Butterfly, v trávě leží zeštíhlující plavky... Jenom nevím, jestli nosíte i Osobní zesilovače zvuku? Neříkejte mi to, nerušte tajemství, které Vás obestírá! Těším se na Vaši odpověď. S pozdravem V. Rána