-
ještě stepuješ?
-
Kam si zmizela?
Kampak se asi poděla *3* ? -
-
Re: Kam si zmizela?
www.janikakolarova.webgarden.cz *3*
-
-
Soul, R´n´B
Janiko, škoda, že si nezůstala u soulu. Určitě by sis fanoušky našla *3* -
jk
výborná *14* -
Podpis
Ahoj. Kdybych chtěl získat tvůj podpis na booklet CD, můžu ti ho poslat, ty ho podepíšeš a pošleš z5? *7* -
svátek
Ahoj Janiko, moc ti fandím, proto jsem sví dceři, která se narodila 5.5.2005 dala jméno po tobě, chtěla bych jen vědět kdy má Janika svátek, moc Děkuju Marcela. -
Ahojky všichni
Plynaři ja před svým přítel s klidem prdím a on přede mnou taky. To je snad lidský ne? All: Kupujte moje CD je to bomba !!! -
Ahoj Jani , jsi fakt super . Já tě vidívám skoro pořád na Halenkovicích , kde máte chatu . Musí to být super , když jdeš a lidi se s tebou chtějí vyfotit , chtějí , aby jsi jim dala podpis atd. Já icelá moje rodina jsme ti drželi palce a když jsi vypadla , tak jsme byli smutní , ale babička řekla , že je to stejně velký úspěch , že jsi se dostala tak daleko . Tak se drž T
-
pro tebe
malem sem zapomel kdyz si zpivala 1 pisen tak ta me fakt dostala sel mi mraz po zadech a nerikam to proto ze te balim nebo tak ale fakt si to natrela tam vsem protoze si ji nikdo nevybral a mas nato tak to donich fakt husti a zpivej jak ty sama to citis -
pro tebe
ahoj sem rad ze si sla do te souteze takhle si prosadila sama sebe sem rad zes do toho sla a pritom nevyhrala ale jiste budes mit mnoho moznosti sanci ktere te vyzvednou dal..jinak tancuji a pokud bys treba chtela neco dat do hromady budu rad nejsem amater vim ze urco mas mnoho nabydek takze ocenim i tvou odpoved zatim se mej miguel