Přejít na výpis diskuzí

Jared Leto

OSOBNOST 31.12.2006 
387 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jared_leto

všechno nejlepší :*

Všechno nejlepší :******* ♥♥♥
  • bellinka

Re: ???

Jak to jako myslis?..normalne na FB se zapoj do Czechelonu...i na Twitteru je...proste vsude...ale myslim si ze na FB je to nejlepsi..nodne holki jezdej na koncerty... zrovna se chystaj do toho Španělska, takže určítě to zkus na FB!
  • ???

Ahoj, neví někdo jak se můžu stát součástí Echelon? Kde a co a jak pro to musim udělat? Byla bych vám mocinky vděčná, kdyby ste poradili. Děkuju moc...
  • Film - Jared

Ahojky, prosím vás, nevíte někdo, kde můžu sehnat titulky (samozřejmě s Jaredem) k filmům: Basil, The Last of the High Kings a Cool and the crazy. Já už jsem bezradná *9* *9* *9*
  • Skvělý

Héj, dobře holky!! Jared se z 71 místa pošoupnul až na 30!! To je super, musíme sem chodit pořád, pak může bejt i třeba mezi nej 10 :-DDD
  • xxxkatuskaxxx

:)

on je uplně krásnej v klipu Closed to the edge =)ty jeho modrý oči :)<3Miluju *5*
  • Re: jared

Naprosto souhlasím :-D
  • zuhajda07

jared

HEj Jared je prostě nejlepší!!!!!! *14* MILUJU Ho je fakt upa užasnej *14* *14* *14*
  • terousek996

t-music chart

jóó 30 second to mars jsou na 1 místě!!! *4* *14* *3*
  • bellinka

Re: Je božskej!!!!

Samozrejme ze na nej nikdo nema!!!! *14*
  • Re: Re: Chtěla bych ale...

Jj, děkuju moc
  • l.enik

Re: Chtěla bych ale...

Jednoduše http://www.t-music.cz/hudba/t-music -chart/ na téhle stránce si najdeš 30STM (momentálně jsou na druhém místě)klikneš na ně a pod časem jsou 4 růžový rámečky, tak klikneš na ten první, který znamená hlasovat a objeví se ti rámeček, kde zase klikneš na hlasuj. Pokuď by to hlas nechtělo vzít, tak chvilku podrž myš...úplně jednoduché. Hlasovat můžeš každy den jen jednou...
  • Je božskej!!!!

Jako na Jareda snad nikdo nemá. Ty jeho krásný modrý oči, to je fakt nádhera. Božsky zpívá a já si řikám, že to snad ani neni spravedlivý :-) . Žeru ho, strašně moc. A jinak, nwm, jak se na evropě 2 hlasuje, nikdy sem to nedělala. Tak zatím. kráááááásnej........
  • Chtěla bych ale...

Ahoj, moc ráda bych hlasovala na t-music chart pro 30 stm ale nwm jak. Prosím, nemohl by sem někdo napsat postup ??? Děkuji :-)
  • film

dnes davaj film Ukryt 22.40
  • paaja

30stm

hlasujte pro 30 seconds to mars na http://www.t-music.cz/hudba/t-music -chart/ *1* *1*
  • Film

V jeho filmografii chybí film Pam Nikdo z roku 2009 právě jdu na něj koukat *14*
  • Jared ♥

Moooc šukatelnej chlapíček ♥ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    --------------------------------------
    Jo , chtěla bych poprosit o nějaký fotky z koncertu v Praze díky moc ♥
  • bellinka

Ahojky lidi

Ahojky lidi,chtela jsem se zeptat jestli nekdo nemate naky dobry fotky z koncertu...muj fotak vypovedel sluzbu po SDC takze na 30ty jsem uz nefotila...ted shannim co nejvic fotek...tak kdyby jste mohli poslat naky ty fotky na email Pattyandbella@seznam.cz dekuju moooc!!
    Zdravim Czechelon
  • manuela2

Re: Herec

je to tam uvedeny hned jako treti film

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit