-
Jared
Miluju Jareda <33.. hlavně v klipu from yesterday je krásnej^^ *14* *14* -
koncert
Ahoj scháníme někoho z okolí České Lípy kdo pojede na koncert18.3. chybí nám jeden do auta na cestu zpět info:icq356249272 :-D -
Host
LIdi milí, nevíte kdo bude na jejich koncertě host? A taky kolik lístků je ještě k mání? Já bych tam taky chtěla jít ... *14* *14* *14* -
DŮLEŽITÝ!!!
Ahojda lidi...hele mám pro vás důležitou správu.Kdo by chtěl plagát 30STM je právě v prodeji v Bravu!Tak honem, honem, dokud se dá ještě koupit. *14* *3* -
Re: ...
*1* *1* mas dokonaly email *1* -
Birthday
Ty jo už 38! Neuvěřitelný *1* Happy Birthday Mr.Leto *1* -
happy birthday
Všechno nejlepsi..... *14* *14* *14* *14* *14* -
Narozeniny
*3* Všechno nejlepší Jarede *3* -
...
vsetko najlepsie fesaak *14* -
7AM
Takze Jaredovi v 7 hodin rano bude 38.. A to protoze v tu dobu v Lousiane bude pulnoc :)
Ale i tak "Happy Birthday!" -
Vše nej...
Radši už předem přeju všecko nej k narozeninám...:)) -
26.12
Echelon, určitě víte že v sobotu Jared oslaví 38. narozeniny.. Pokud máte účet na YouTube a máte vytvořené video speciálně k tomuto dnu určitě ho sem přidejte, jako to udělam i já ;) -
SCHÁÁNÍÍÍÍM
Ahoj fans...určitě víte, že 30stm míří 18.3 do Prahy :)) už mám lístek,ale potřebuju nějaký doprovod :D prostě nechcu jet sama..někdo z okolí Ostravy nejlépe..jelo by se vlakem.. Budu ráda za odpovědi,myslím, že nejsem sama,kdo nemá ským je..Pište pls na e-mail: TerezaDope@seznam.cz
Děkujuuu :-* -
Re: Jared na ČT1
Zázračný běžec.... to bylo moc smutný! *9* -
Re: Re: Re: Re: New CD?
to je taky horor ale trochu jsem to nepochopila ten film to bys musela vydet ten chlap co ho jako rosekal me prislo jako by si to vyfantaziroval jako ze byl masovy vrah ja to mam nahrany kdyz to davaly na markyze -
Re: Re: Re: Re: Re: New CD?
pocky a kdo koho rozseka? -
tyjo sekereou?se nekam podivam :D ae to sem ete nevidela ten filmek :) -
najaky cas ten film rekvient za sen prodavaly v novinovych stancich za 99kc nebo i datartu na Pankraci i na Andelu v kerfuru jsem ten film vydela nebo skusit jeste objednat pres internet me chybi ten film Highway tam mu to taky moc slusi nekde jsem vydela ze se to da objednat tam jsou vsechny filmy ve kterych hral vydela si americky psycho to bylo drsny jak ho rosekal tou sekerou kouknu na ty obrazky -
tak ja myslim ze prezil,v te pasti,teda aspon doufam :D... rekviem?jak jako na vaclavaku?ja tam nebydlim,tak nwm co myslis...jj vim ze pribral kvuli te roli,tady sou nejaky fotky z nataceni new klipku,jen se musis zaregistrovat,mam to z jine diskuze,tak se kdyztak jukni kdybys mela zajem...http://jaredsource.net/gall ery/thumbnails.php?album=399 *1* -
ja ten film mam jeste na kazete tak jsem si to prehrala na dvd to prave nevim tom filmu past ho rizly do krku ale jestli to prezil to uz tam nebylo ten rekvient za sen meli dole na vaclavaku bontolandu tu mestkou legendu davaly na prime dost pozde to jsem si zrovna nahravala ale uprostret filmu mi vypli prout ja jsem vydela jenom ukazku to vtom zavrazdeny Jonna lenonna tam byl k nepoznani to kuli ty roli musel pribrat tricet kilo