Přejít na výpis diskuzí

Jaromír Nohavica

OSOBNOST 31.12.2006 
177 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ijg

jsi dobrej ale nemas tam kozla to me stve! *9* *13* *5*
  • Jarku, nedej se..

Naprosto skvělý písničkář, bez kterého by byly české zpěvníky skoro prázdné... Moc se mi líbí jeho písničky a obdivuji jej. Jen tak dál *4*
  • udavač

Nohavica je jenom sprostý udavač a estébák.
  • chvála

Jardo,je mi uplně jedno co o tobě píší 17 let po revoluci při tom co se v tomhle státě děje musí být každému normálnímu člověku jasné,že je to jen provokace a závist.Tvoje písničky u nás doma vytvářejí příjemnou atmosféru,texty mají hlavu a patu.Dáváš své písně k dispozici na internetu je jasné že toto se nelíbí.Nenech se otrávit každý si udělá obrázek o tom co bylo a co je teď.Já ti fandím a prosím napiš ještě spoustu tak hezkých písní. Jana
    • Re: chvála

Milá Jano,plně s Vámi souhlasím jsem rodačka z Ostravy a Jarka přímo žeru a to je mi 60.Díky za fandovství.Jen více takových písniček.Že?
  • Never more

Píseň Never more se mi vždy znovu zarývá pod kůži, je tak opravdová, a přesto mě nikdy nenapadlo, že by to mohla být ve Vašem případě, Jarku, skutečnost.... Nemáme právo nikoho odsuzovat a chyby druhých jsou tu proto, aby nám pomáhaly zachovat se čestně ve chvílích, kdy na nás osloví firma Ďábel a syn...
  • Agent StB

Jardo vyjádříš se ke kauze Tvé spolupráce s StB????Čerpán z ČTK Docela mě to překvapilo že ty takový vlastenec a nakonec vyplave toto?? díky za odpověď.
  • díky :-)

Obrovské uznání a díky tomuto člověku... Za vše, co vytvořil... *3*
  • Můžu se zeptat jaká je vaše oblíbena barva. *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
  • kolik

kolik ma Nohavica CD? *3*
    • millagros115

Re: kolik

Hodně...:D:D *15* *15*
  • kolik

kolik mate CD *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší