-
Dotaz
Prosím napište mi kde můžu kontaktovat Jarka Nohavicu (E-mailem) Potřeboval bych to vědět. Moc Prosím!!! *9* *9* Nohavicův věrný Tomáš Palider z Orlové *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
Dotaz
Jo Jarek je nejlepší zpěvák z celého světa. *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* Chtěl bych se zeptat kdy bude hrát naživo někde blízko Ostravy. Kontaktujte mně na E-mail Tom.Palider.@seznam.cz Děkuji Tomáš Palider z Orlové *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Jardo super zamindrakovani jsou jen Prazaciiiiiiii! Ostrava ta se bavi!!! *1* *1* *1*
-
nelíbí se mi jeho dovysvětlování ohledně spolupráce s stb - vím,že to byla těžká doba ,ale ...
-
rad
ffdd -
s.o.s.
ahoj, mocmoc potřebuju adresu,kde bych mohla panu Nohavicovi napsat lebo aspoň odkaz kde bych tu adresku vyšťourakla. pište mi na mob 736778538 lebo na mejl dori8@seznam.cz je to moc a moc důležitý páč to má být dárek pro někoho kdo je důležitý pro mě, děkuju moc ste zlatí, ale nedělejte si ze mě humor!!! *13* -
Ahoj,chtěl bych se zeptat jestli někdo z vás nemá písničku Kozel(MP3) od Jarka Nohavici nebo aspoň adresu stránky kde se tahle písnička nachází,hledal sem ji na internetu ale našel sem jen text ale ne MP3,dik moc
-
-
Re:
zkus i-legalne.cz.... *3* *3* *4*
-
-
Ahoj,chtěl bych se zeptat jestli někdo z vás nemá písničku Kozel(MP3) od Jarka Nohavici nebo aspoň adresu stránky kde se tahle písnička nachází,hledal sem ji na internetu ale našel sem jen text ale ne MP3,dik moc
-
OK
jeho pisnicky jsou na pohodu... *5* -
Trochu mě mrzí že si někteří lidi myslí že Jarek složil jen Ladovskou zimu a milionáře ale pokud si poslechnete většinu jeho tvorby zjistíte že tam toho má mnohem víc a je dobrej a bezkonkurenční *5*