Přejít na výpis diskuzí

Jaromír Nohavica

OSOBNOST 31.12.2006 
177 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • este kdyz koukam na ty osobnosti...muzete mi rict jakej idiot muze hlasovat pro britney???dyt je to hloupa slepice ktera neumi slozit ani poradnej text...fakr sorry...ale jako je to prehnany...
  • supr trida...

jarek je nejvetsi osobnost u nas...a nemuze se s nim nikdo ze zpevaku srovnavat...je to PAN NEKDO
    • jaromir dobre velmi dobre..

sou um grande fan brasileiro de jaromir , que pena que não consigo comprar seu discos. um abraço a todos pela rep ceska
  • Jarku si prostě skvělý zpěvák a nikdo na tebe nemá... *3* Ladovská zima nemá chybu..prostě se ti povedla... *1*
  • cus *5*
  • Zamindrákovanej ostravák

• Videoreportaz s Jaromirem..

Videorepoertaz s rozhovem a zaberu z koncertu Jaromira Nohavici v Chicagu, muzete zhlednout v tv archivu na www.eurotv.us
  • Ladovská zima

Gratuluji opravdu povedená písnička,která mě velice pobavila.Díky a více takových písniček.Jirka *3* *15* *16* *14*
  • sux

je to sračka... *9*
  • Jarek Nohavica super pochod marodu,muzeum ,kometa to nema chybu super
  • Zdarma písničky

Je mi 63 roků a děkuji Jarkovi za písničky, které o něčem mluví. UVOLNIL JICH ZDARMA MNOHO! Mnozí zpěváci kmeti mého věku nevědí roupama co dělat a pořídí si 25ti letou dívku a potom na alimenty a ostatní výdaje nevědí co by za CD chtěli. Jarkovi mnoho NEJ.!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit