-
Poděkování, pomáháte mi žít
Vážený pane Nohavico, k Vašim písničkám jsem se dostala až ve středním věku, ale myslím že je teď právě správný můj věk, je mi 40, kdy dokážu pochopit myšlenky vašich písní. Najdu si tam, co zrovna sedí na moje myšlenky. Kvalitní nestárnoucí texty,moc milá hudba. Moc děkuji opravdu mi pomáháte žít. Jen mě moc mrzí, že nemám žádnou šanci se dostat na koncert, bydlím na venkově a když se dozvím o koncertě, nejsou k sehnání žádné lístky. Moc bych chtěla alespoň jednou zažít tu akmosféru, nevím jak na to. Vaše obdivovatelka Edita -
Jarek by byl asi rád....
Prosím někoho ze zde zaregistrovaných fanoušků, aby opravil datum Jarkova narození. (ve skutečnosti se narodil o tři roky dříve než je uvedeno...) -
fuck off hutka
presne, hutka je uplna nula, na nic poradnyho se nezmuze.je to jen zavistivej hajzl kterej zavidi talent pana Nohavici a dalsim,sere se do politiky a hazi na druhe jen blato *10* -
borec Nohavica
Pane Nohavica vůbec si toho Hutky nevšímejte, Vám nesahá ani po kotníky,měl zůstat ve Francii tady o něho nikdo nestojí. *13* -
super...
Heej já toho pána úplně žeru...nejlepší jsou Tři čuníci,Milionář a ladovská zima...Je fakt dobrej,jeho texty mají vtip a význam,a hudba má rytmus... *14* -
Re:
zkus i-legalne.cz.... *3* *3* *4* -
mp3
pošle te mi prosím mp3 kozel dík -
ijg
jsi dobrej ale nemas tam kozla to me stve! *9* *13* *5* -
Jarku, nedej se..
Naprosto skvělý písničkář, bez kterého by byly české zpěvníky skoro prázdné... Moc se mi líbí jeho písničky a obdivuji jej. Jen tak dál *4* -
udavač
Nohavica je jenom sprostý udavač a estébák. -
chvála
Jardo,je mi uplně jedno co o tobě píší 17 let po revoluci při tom co se v tomhle státě děje musí být každému normálnímu člověku jasné,že je to jen provokace a závist.Tvoje písničky u nás doma vytvářejí příjemnou atmosféru,texty mají hlavu a patu.Dáváš své písně k dispozici na internetu je jasné že toto se nelíbí.Nenech se otrávit každý si udělá obrázek o tom co bylo a co je teď.Já ti fandím a prosím napiš ještě spoustu tak hezkých písní. Jana -
Never more
Píseň Never more se mi vždy znovu zarývá pod kůži, je tak opravdová, a přesto mě nikdy nenapadlo, že by to mohla být ve Vašem případě, Jarku, skutečnost.... Nemáme právo nikoho odsuzovat a chyby druhých jsou tu proto, aby nám pomáhaly zachovat se čestně ve chvílích, kdy na nás osloví firma Ďábel a syn... -
Agent StB
Jardo vyjádříš se ke kauze Tvé spolupráce s StB????Čerpán z ČTK Docela mě to překvapilo že ty takový vlastenec a nakonec vyplave toto?? díky za odpověď. -
díky :-)
Obrovské uznání a díky tomuto člověku... Za vše, co vytvořil... *3* -
Můžu se zeptat jaká je vaše oblíbena barva. *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
-
kolik
kolik ma Nohavica CD? *3* -
kolik
kolik mate CD *3* -
Dotaz
Prosím napište mi kde můžu kontaktovat Jarka Nohavicu (E-mailem) Potřeboval bych to vědět. Moc Prosím!!! *9* *9* Nohavicův věrný Tomáš Palider z Orlové *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
Dotaz
Jo Jarek je nejlepší zpěvák z celého světa. *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* Chtěl bych se zeptat kdy bude hrát naživo někde blízko Ostravy. Kontaktujte mně na E-mail Tom.Palider.@seznam.cz Děkuji Tomáš Palider z Orlové *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Jardo super zamindrakovani jsou jen Prazaciiiiiiii! Ostrava ta se bavi!!! *1* *1* *1*