-
♥
fakt dobrej zpěvák, jeho písnička KOMETA je fakt nádherná, ty slova ta melodie no moc krásný :)) mám vždy husinu je to takový o životě o nás prostě nádherný ;) a myslim že kdyby jiné státy rozuměli jeho slovům (češtině, jazyku) tak je známý fakt všude hlavně tahle písnička :) -
Kristýně
Kristýnko nezlob se na mě, ale jsi trošku blboučká. Nemluv o něčem čemu vůbec nerozumíš, akorát se zesměšňuješ. -
Nohavica fuj
Už zase pijou děti Do hlav si to lijí, alkohol a též drogy. Už zase vzduchem letí nová láhev co nedopili A jako v listopadu z oblohy padá voda A obrněnec už jen klopýtá dehydratován Mám jen hole v ruce a tluču na ty štíty rytmus co klepe kamarád klackem hbitým Už zase zvracím na ty posrané lesní stezky přejetí poldové u cesty no to je hezký Z ulice do špitálu zní píseň obehraná Neptej se Lucie, komu teď zvoní hrana Ta hrana zvoní poldům nad loukou plnou smetí V téhle prašivé době, kdy zase pijou děti. Kdy zase blijou děti .......... -
Nedejte se zviklat vulgárními anonymy. Bravo pane nohavico
-
Doplnění životopisu
Jen mi v jeho životopisu chybí jeho spolupráce s STB, agent nikoliv kandidát vždy spolupracoval vědomně, a brzy poté co spolupráci podepsal mu ka bolševika vychází LP. Je něco schnilého ve státě českém a nikdy nebudu udavače považovat za dobrého člověka. Jinak písničky má fokt dobrý, škoda toho k čemu se propújčil *9* . Milan -
hmm..
je superrik ja ho posloucham asi 2 roky a nej je peterburg *15* *14* *4* *14* *5* -
Věra
Byla jsem na vašem koncertě v Holešeóvě, budou to už 4roky, ale vzpomínky mám doteď.Mám vaše písničky velice ráda.Taky jsem četla knihu od Zdeňka Zapletala o Vás.Máte můj obdiv. Věra *14* -
miluju
Byla bych moc ráda kdyby jste uskutečnil svůj koncert tady u nás v malebném městečku Písek jsem vaše velká faninka a vaše písně posloucám od 2 let. Všechny kamarádky se mi za to posmívají hlavně proto že ony poslouchají jenom americké zpěváky,ale já jim vždy odvětím že jste prostě nejlepší a to mi naprosto stačí co je na tom že nevlastníte ostrov jako Tom Cruise nebo že namáte auto za 4 miliony máte nejhezčí písně na světě moje nejoblíbenější:divoké koně (hlavně proto že je v ní ukryt vzkaz pro všechny ostatní).Je mi 12 let a můj otec vás velmi často poslouchá a tak bych byla ráda kdyby jste přijel a nebo uspořádal aspoň autogramiádu a největší potěšení by mi udělalo kdyby jste sem přijel na moje narozeniny jsem blíženec stejně jako vy 12.6. (moje narozeniny).Moc prosím o odpověď protože jste prostě super *15* *15* *15* *15* *15* *15* *3* *3* omlouvám se za pravopisné chyby -
-
Re: miluju
Je pěkné že fandíš Jaromírovy,ale myslím že tady ho asi nepotkáš! *3*
-
-
velké poděkování
Je mi 3/4 století.PC jsem dostal před nedávnem i když písničky tohoto jednoho z nejlepších našich písničkářů ( básníků) jsem znal a poslouchal už dávno. Z albumů se mi nejvíc líbí Rok ďábla a zvláště píseň Golubček.Když jsem ji poprvé slyšel tekl mi pot po zádech z velké prosté krásy této písně. Nevím jen zda informace, kterou lze najít t.j. že se jedná o ruskou lidovou nad tím váhám.Jesli mi někdo,odpoví budu rád
zda je to opravdu ruská lidová budu moc rád. -
Díky za úchvatný koncert. Byl vyprodán během jednoho odpoledne, fronta nekonečná, lidé se v ní střídali několik hodin před otevřením předprodeje.
Prodávali max 6 vstupenek na osobu!!! Který ze SLAVÍKŮ se může tímto pochlubit.
Celý sál skandoval, zpíval s Jarkem. A Jarek dával ze sebe všechno, běhal s heligonkou jak urvanej, žádnej playpodfuck.
Drž se Jarku, hodně zdraví a ať ti to zpívá i v r. 2017!!!