-
Kdo chce vidět Jarka moderovat, srdečně zvu 17.12. 2011 do rest. Hvězda v Brně Bystrci, kde bude oslava 10. výročí vzniku Bikers Teamu Kentaur.Mimo jiné zde vystoupí ZZ Top revival band a bude přítomen i jezdec Moto GP Karel Abraham. *8*
-
Jarda je náádhernej chlap, rozhodně sálá charisma víc než dřív, pokud to vůbec jde:-) "Ujíždím" ma něm (a Kernu)do dneška, v kombinaci s jeho hlasem, vtipem (doporučuju přečíst si na domovské stránce Albandu jeho Reporty) - no prostě Bůh v těle:-)Myslím, že my (holky)co jsme se do něj naprosto zakoukaly a zaposlouchaly, tak nás bude držet prostě už nafurt.... nemá konkurenci!!! Jardo,díky za to, že jsi....
-
-
Naprosto souhlasím! Jako vyzrálý chlap má mnohem větší charisma než třeba před dvaceti lety, úžasný hlas a vtipný člověk! Škoda, že se s kapelou tak málo vyskytuje v Praze a okolí...
-
-
Jarda
Ahoj holky co sem píšete. Nevíte co se s ním stalo?Kern má nějakýho novýho zpěváka proč už s Kernem není?Víte o něm něco?Je ženatej?Hraje ještě?prosím napište mi.Před asi 20lety jsem do něj byla šíleně zamilovaná. -
-
Re: Jarda
J.A.Kronek teď má kapelu Alband.Jsem jeho fanynkou už X let a byla jsem na několika koncertech Albandu a fakt super.Jestli je ženatý nevím. Kdysi jsme s kamarádkou vymetly kdejaký koncert Kernu a často tam s nima bývala nějaká holka.Zdálo se že patří ke Kronkovi.Vím že nás hrozně štvala.Dnes se tomu s chutí zasměju.Ale jestli to byla manželka těžko říct.
-
-
J.A,K.
Nadhérný písníčky,nádhernej chlap,nádherný vzpomínky na mladý léta.Ale Alband je taky super. -
Jardo
přeji Ti krásného Valentýna i po 23 letech jsi pro mě mužem č.1 a symbolem lásky. *14* -
Kern
Kern byla nejlepší kapela své doby dodnes poslouchám jejich muziku která mě ani za ta léta nepřestala bavit a Jarek Kronek je nejkrásnější a nejúžasnější rocker který se kdy narodil ještě dnes když koukám na jeho klipy se mi podlamují kolena. -
-
Re: Kern
Jo,jo byl to krásnej chlap a je i dnes to obrovský charisma mu nikdo neodpáře.Ten by byl úžasnej i kdyby mu bylo 300let.A ty písničky!!Balzám na uši.V 80 letech neměli konkurenci. -
Re: Kern
tak to zírám že sem někdo napsal.Už jsem se lekla že se zapomělo na nejkrásnějšího rockera všech dob.já jsem se v 88 rozešla s klukem tak strašně jsem po Jarkovi šílela že to neunesl. *4* Dodnes si na jeho písničky dokážu pořádně zapařit.
-
-
taky jsem o něm snila
Taky jsem o něm v 80. letech snila a nosila stejný účes jako on. -
kronek
kdysi jsem o tobě snila a představovala jsem si že mi patříš dnes na to s úsměvem vzpomínám ale stejně i dnes jsi fakt kus -
přáníčko
Ahoj Bertíku *14* ,chci ti popřát krásné vánoce a hlavně zdraví v novém roce 2009,aby jsi stále okouzloval svým hlasem a celou osobností !!!Já ti fandím už asi 22.let a stále mě tvá EXPLOZE SNŮ bere dech.Mnoho štěstíčka ..... -
Bratranec :-)
Přeji ať to stále dobře hraje a zpívá, viděli jsme se osobně jednou v Kojetíně. S mojí mamou (Jana Mrázková, Blanka a Eva) si hrával u babičky v Švábenicích óóó *3*