Přejít na výpis diskuzí

Jaroslav Albert Kronek

OSOBNOST 4.9.2008 
40 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj Jardo,známe se přes 40 let,už jako kluk jsi bylmoc fajn,hrával jsi na čarodkách na kytaru a zpíval.Přeji Ti moc zdraví a at Ti to ještě dlouho zpívá!E.K.původně ze Zastávky u Brna.
  • Bratranec :-)

Přeji ať to stále dobře hraje a zpívá, viděli jsme se osobně jednou v Kojetíně. S mojí mamou (Jana Mrázková, Blanka a Eva) si hrával u babičky v Švábenicích óóó *3*
  • přáníčko

Ahoj Bertíku *14* ,chci ti popřát krásné vánoce a hlavně zdraví v novém roce 2009,aby jsi stále okouzloval svým hlasem a celou osobností !!!Já ti fandím už asi 22.let a stále mě tvá EXPLOZE SNŮ bere dech.Mnoho štěstíčka .....
  • Jarda

Ahoj holky co sem píšete. Nevíte co se s ním stalo?Kern má nějakýho novýho zpěváka proč už s Kernem není?Víte o něm něco?Je ženatej?Hraje ještě?prosím napište mi.Před asi 20lety jsem do něj byla šíleně zamilovaná.
    • Re: Jarda

J.A.Kronek teď má kapelu Alband.Jsem jeho fanynkou už X let a byla jsem na několika koncertech Albandu a fakt super.Jestli je ženatý nevím. Kdysi jsme s kamarádkou vymetly kdejaký koncert Kernu a často tam s nima bývala nějaká holka.Zdálo se že patří ke Kronkovi.Vím že nás hrozně štvala.Dnes se tomu s chutí zasměju.Ale jestli to byla manželka těžko říct.
  • Kdo chce vidět Jarka moderovat, srdečně zvu 17.12. 2011 do rest. Hvězda v Brně Bystrci, kde bude oslava 10. výročí vzniku Bikers Teamu Kentaur.Mimo jiné zde vystoupí ZZ Top revival band a bude přítomen i jezdec Moto GP Karel Abraham. *8*
  • loni slibovali koncerty na vychode Cech koncerty se
    nekonaly slibovali nahradni terniny na podzim a nic se nedelo .Prijde mi to hloupe a neprofesionalni.Na koncert do HK prijel muj bracha z Biliny vzal si lvuli tomu dovolenou kdyz jsme dorazili na misto rekli nam ze koncert byl zrusen .Ani se neobtezovali dat na netu vedet .Napsali to tam kdxz uz spousta lidi byla na ceste .dodnes me to mrzi
    • jo to je zcela bezna vec
      • tim chci rict ze vetsinu koncertu ktere naplanuji neodehraji vzdycky jim do toho neco vleze Jana
        • Ježiš ty seš blbá!!! Bohužel tím, co "do toho vleze" je vždy nemoc, tentokrát asi i hodně vážná nemoc. Tak buď ta laskavá ty chytrolínko a omluv se!
          • byla jsem na dvou koncertech které se nekonaly proto cítím zklamání ale chápu tvoje rozhořčení asi to vyznělo blbě ano omlouvám se Jana
          • Jano
    • to je pravda ve Dvore Kralove taky nebyl a byl prelozen na podzim a nekonalo se nic tesil jsem se je to dobra kapela Dan
  • A čí teda ty koule jsou a kde jsou? Vypadá to, že je nemá ani on, ani Kern.
  • čao, uviděli jsme se ???! 13.1. 2012v pátek, já jsem šla nahoru na Zelňák a ty jsi šel dolů na Masaryčku. To byla strefa, sila, to byl ohňostroj!!. Bylo 15 hod 24min. /středoevropského času/
    odepiš! /šla jsem za Shaumal totiž/
    • No a co že jste se viděli, denně se vidí lidí. No a co, že jsi šla za Shaumal, kdo to vůbec je zní to rómsky *11*
  • chtěla bych vědět,jestli tyhle příspěvky J.A.K.čte.
  • dobrý vtip

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit