-
Vážená paní herečko Jaroslavo O.,
přeji Vám moc zdravíčka a pohody.
Brzy se dejte dohromady, ať Vás to moc nebolí.
V Ulici hrajete opravdu skvěle, mám Vás moc ráda.
Sleduji Vás na obrazovkách hodně dlouho.
Měla BYSTE DOSTAT NĚJAKOU CENU ZA NEJLEPŠÍ HEREČKU STOLETÍ.
Hrajte dál. Jste skvělá.
S pozdravem Petra V. -
je dobrá herečka, v ulici mě fakt s Lumírem baví,nebýt tam těch dvou,tak je seriál nudný
-
Chtě bych popřát Paní Obermaierové k svátku hodně štěstí, hlavně zdraví, aby byla štastná a spokojená Vše nejlepší Paní Herečko!
-
Nechápu, proč jim nedáte pokoj! Nic o jejich soukromém životě nevíte! Paní Obermajerová je super.
-
Herečka silně spojená s komunisty, hlavně major Zeman
-
-
Milí Jendo. Zkusil jste psychiatrii??? A nebo nesoudit. Nesud a nebudeš souzenej. Jeníčku, zamysli se sám nad sebou a pak můžeš soudit. Je mi tě líto!
-
-
Jeníček má asi přátelé.
-
-
Tak to jsem rád.že Jeník nemá přátelé. Ani se nedivím!
-
-
-
-
Poslední dobou moc namyšlená stará dáma.Vyjadřovat se takto o zesnulé p.Hanušové je neprofesionální a prostoduché.
-
Výborná herečka ....a ještě přidávám pochvalu.... Kdo pomáhá opuštěným zvířatům dávám palec
-
vyborna herecka. Nejlepsi film : Kladivo na Carodejnice
-
Strašidelně nesympatická ženská. Samo o sobě vypovídá fakt, že vzala roli manželky majora Zemana. Soudružka s rudou knížkou hrající lidský odpad jak za totáče, tak teďka.
-
-
Každý herec hrál někoho - myslí vám to vůbec?Chtěla jsem psát dál, ale hnup stejně nic nepochopí. *6*
-
Ty p... co to píšeš za bláboly. Sám si úplnej odpad. Promiň nemůžu tě srovnávat s dámskym přirozenim protože to je narozdil od tebe užitečné ústrojí....
-
Vy musíte mít hodně nízké IQ :-D
-
-
Paní Obermaierová je sympatická paní,moc příjemná a taky hezká