-
boží
hale nevíte kde ještě hra moc vám budu vděčná *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *3* *4* *3* *4* *3* -
-
Re: boží
Vím že hrál v seriálu JAG-stačí když zadáš na www.youtube.com jason dohring a najede ti tam o něm moooc věcí......zkus si tam najít scénu jak hrál v JAG....já sem tam shlídla všecičko,potom hrál v odložených případech....ten díl kde hrál on dávali asi před měsícem...moc pěknej hereckej výkon....potom ve filmu Drtivý dopad.....a další ale to si můžeš najít......a všem doporučuju cokoliv co se týká hudby či filmů,seriálu hledat na youtube to stojí za to já sem tam našla nesčetně mooooooooc scén ze seriálu veronica mars...a díky tomu nemusíte ani mít třetí řadu...ze scén které tam sou si rozhodně domislíte o co de!§ale samozdřejmě doporučuju i sehnat si třetí řadu ta je naprosto!!...no úžasná!a nejlepší jsou love scény *14*
-
-
malá informace
ROZHODNĚ NEJSEM BLÁZNIVÁ PUBERTAČKA!!JE MI 20...NEJSEM STARÁ PANNA !!MÁM SUPER PŘÍTELE A SOUHLASÍM SE VŠEMI LIDMI KTEŘÍ SI OBLÍBÍ JAKÝKOLIV SERIÁL ČI FILM JE TO LIDSKÉ A JE TO ZÁMĚR REŽISÉRŮ!!ŘÍKÁ SE ŽE ČEŠTÍ FANOUŠCI JSOU NEJLEPŠÍ A TO JE PRAVDA-A JE TO PROTO ŽE V AMERICE JSOU ZVYKLÍ NA CELEBRITY..JE TO TAM NA DENÍM POŘÁDKU..ALE MY ...NO SAMI ŘEKNĚTE KDO Z ČESKÝ SCÉNY STOJÍ ZA TO??ŽE BY KÁJA GOT *9* ...NO TO BYL JEN VZKAZ PRO TY CO BY NĚJAKYM ZPŮSOBEM NECHTĚLI POCHOPIT BLÁZNÍVÝ FANDY *1* -
jste normální???
Bože lidi jste normální???Já vím, že někteří herci jsou fakt k sežrání,ale proč tratit čas tím, že furt melete o tom,že ho děsně milujete, když ho stejně nemáte šanci potkat a už vůbec žádnou šanci se sním dát dohromady??? *9*Je hodně kluků kolem vás, kteří se jim mužou podobat! -
-
Re: jste normální???
pre boha co ziarlis??? -
Máš pravdu..=) -
Jo maš pravdu a navíc ke všem těm věcem, že se nemůžeme s nimi setkat a tak bych ještě dodala, že nevíme jací jsou ve skutečnost. Ale přesto sny potřebuje každý i když se nikdy nesplní. Přesto mluvit o lásce*14*, to je přehnaný. *7*
-
-
kráásnej
je prostě užasnej,krasnej,good atd.ae ta jeho manželka je fakt hnusna newim co nani vidi když on je tak užasnej *14* -
Logan-4ever♥
On je tak náádhernýý xD hlavně jako Logan ve Veronice Mars..neříkám že ho miluju to ne xD protože to asi těžko když ho neznám(ve skutečnosti)..ale prstě je upě božíí xD hlavně jako Logan♥♥áááAA:D:D
prstě ja nevím on je takový krásný hajzlík..ale taky má city a prstě já ho jako Logana žeru xDškoda, že žádného takového Logana neznám :(
Jinak všechno nej. k dnešním narozkám:) PS:taky je dneska mám xD náhoda;) -
Veronica Mars
Je úžasnej a nádhernej!!A ve Veronice Mars úpě mrtě moc!!Doufám že spolu ve Veronice zůstanou moc jim to spolu sluší *14* *4* *14* -
-
Re: Veronica Mars
Jj doufam ze jim to vydrzíí..moc jim to spolu slusíí..a on je táák sladkej *14* ale ona je taky moc hezka *4*
-
-
Jason Dohring alias Logan
Jason je úžasnej je to určitě velká filmová naděje!!!!!hrooozně se mi líbí jeho styl hraní!!!získal si mě hlavně proto že má velmi osobitý a neokoukaný styl hraní......a dělá úžasný obličeje!! doufám že ho obsatí do dalších rolí protože so posud si nevedl špatně hrál v hodně filmech a role logena ve veronice mars ho ještě více zviditelnila ........je skvělej a doufám že se sním jednou setkám....... *5* -
ubozacky
Bože nechapu že to koki a lulu porad baví dávno víme že seš to ty pavlo a upřímně divim se že seš tak hloupa a myslíš si ze kdyš tady budeš pomlouvat Jasona že nás tim naštveš je pravda že s toho máme srandu protože já sem nikdy neviděla nikoho ubožejšího než si ty! Když sem píšeš ty sprostarny jenom tim dokazuješ svoji ubohost!!!!!!!!!!!!! *9* -
omluva
Omlouvám se všem za to jak mluvíme my za to nemůžeme sme blbý od přírody *9* -
aaaaa
od ty doby co se mi o nem zdalo mi prirostl k srdci ... je nadhernej,sladke,sexy,a vtipnej no proste k sezrani *14* *14*