-
K SEŽRÁNÍÍÍ
... jéééééé užasně k sežránííí ... .. *1* nejvííc.!!! . ..¨doufám že se objeví ve čtvrté řadě už aby to bylo .. -
je boží
on je naprosto boží ja ho ve veronice mars naprosto žeru je upe nadherny *14* -
Krásný chlap... :)
Jason je moc krásný chlap. Poprvé jsem ho viděla ve Veronice Mars - tam mě naprosto okouzlil *4* , avšak když si pustím seriál Moonlight a uvidím Josefa Kostana, krásného upíra, mám ho ještě radši. Je velmi charizmatický herec a doufám, že ho opět brzy uvidím v nějakém skvělém seriálu, přeji mu to. *4* -
Veronica Mars
Jj! To je nejpeknejsi klucina z toho serialu! je taky fajny.... ale nemyslela jsem si ze bude mit neco s veronikou..=( ale jinak je to krasavc....´=)sladkej...... nejrasnejsi...=) *1* *14* -
Veronika Mars - Logan
Jason Dohring fakt dobře umí zahrát Logana,dává do toho taky část sebe.A je dobrý to jak se pořád rozcházejí a zase spolu chodí,i když ve druhé řadě to bude trošku jiné.Jsem zvědavá na to jak zase bude chodit s Duncanem *1* . -
jjj
je užasnej...nádhernej..a hodí se víc k Veronice!!!Miluju ho!!muck* *14* -
jason dohring
co má bejt zas jako tohle?naky dve dilinky si tu hrajou na moc důležité!hele holky koumu tohle jako cpete?proč si radši nenajdete kamarády a nenadáváte jim?tady to nikoho nezajímá, ty vaše komplexy!je to ubohý a trapný!nás to nezajímá!je mi vás fakt líto!!nikdo vás nemá rád, tak tu ste furt a buzerujete!to je ale život na hovno!a už se těším na vaši odpověď, aspoň se projeví opět ta vaše skvělá inteligence!!!!no tak šup!co chytrýho z vás zas vyleze!!!fakt odpal jako!!!! -
gool!!!
*1* *1* *1* no to sem přesně plánovala !!díky!!!!!!!lulu koková!!!!!díky!!!!!skočila si mi přesně na špek sem ráda!!že tě seru!!! *1* *1* to je ta nejlepší zpráva jak ty na nás tak mi na tebe *1* *1* měj se hezky a utop se v těch tvejch sprostárnách!!já dosáhla čeho sem chtěla *1* ps:proč píšeš za mě to si klesla tak hluboko!! *1* *1* SBOHEM TY BLBKO *1* *1* -
veronica mars
ahojky jak se máte...koukám že se tu nějaká holka či holky.....snaží dokázat že už sou velký *3* ....no nic dopřejme jim to *1* .Já sem se právě dodívala na první díl třetí řady veronici mars !!a fakt hustý...škoda že nova nenakoupila další díly. -
-
Re: veronica mars
A KOMU TO CPES? *3* *13* *5* -
-
Re: Re: veronica mars
no tobě určitě ne ......ale jak je vidět tak tě to zajímá když na to reaguješ...ty velká holko *1* -
-
Re: Re: Re: veronica mars
A kde si sehnala treti radu...? *7*
-
-
-
-
proč nejsem Veronica
jo tak tenhle borec hraje svoji roli Logana úplně super. Přesně takový postavy mám ráda - sexy hajzlíky *1* *1* *1*