Přejít na výpis diskuzí

Jason Dohring

OSOBNOST 16.2.2007 
80 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jason Dohring

Ahoj všem,.taky se mi hrozně líbí jason dohring a nesouhlasim že je rypouš nebo co tu psali,vy asi nevíte co to slovo znamená,jo a příde mi hnusný tvrdit že ajka je hnusný méno!!!!tomu kdo to psal asi nedošlo že se tak menuje další část národa *1*a přitom koki je jak slepice tak fakt nevim kdo má trapný méno nebo přezdívku ale koki,lulu opravdu ste mě pobavili,a já myslela že takový krávi sou jenom u nás na škole,to je asi druh nějaký mentality *9* ....... *1*
  • xxx

misulinka89 moje slova se vsim z tebou souhlasim *3*
  • grrrrrrrrr

a ještě něco Ajka je hezké méno !!!!! ty máš co říkat " Lulu" jak uplnej teplouš a co teprv " koki" to je jak z Night clubu!!!! *1* *1* *1*
  • koki alulu

Ahoj všem vím kdo je koki a lulu!! o pavli už se bojíš nevim vo co se snažíš ale má me z tebe prdel!!!!!bože ty si fakt tak zoufalá *9* .....ale upřímně mám radost že tě jason tak žere *1* .....jo a to schazování bund a tašek v jídelně ......si magor!!! *9*
    • Re: koki alulu

to sem přesně čekala že to bude nějaká ubožačka co si těma sprostejma slovama dokazuje to že je ¨drsná holčička¨... no at si to užije,jen je škoda že si to tu o ni nikdo nemysli,všem je jen pro smich
  • paaaaa

tak já vám oznamuju že už sem psát nebudu,ne proto že by mě nějak rozhodilo co tu pišete, ale pro to že muj život je asi obsahlejši než koki či lulu a nemám tolik času se tu hadat s holkama co maj v jednom kuse nějaký pubertální výroky se snahou zvíšit si ego, kdyby semnou chtěl nikdo normálně mluvit jako inteligentni lidi tak mi napište na icq 313549276 a ostatnim ahoj...a spešl vzkaz pro koki, lulu a všechny jim podobný: měli by ste se vzpamatovat i vy máte na víc tu okecávat sprostě všechny příspěvky....držim vám palce aby ste se z ty puberty brzo dostaly..
  • ....

no sorry ale ne nejasný *1* ..ježíš to je fakt ..... *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*.........alo jo pokračuj mě to baví koukám .....že můžu bejt ráda že se spolu už neba *1*
  • .........

pavlo!!bych se za tebe stiděla !!potom co tu předvádíš *9*
  • Hnusnej rypous

Ahoj Jasoni!!! *3* *1* *8* *15*
  • prosím nutné!!!!

prosím vás,moc!!! jestli máte nějaký kontakt na jasona dohringa tak mi ho pls písněte na mail!! děkuju vám moc!!! jsem do něj strašnej blbázen....chtěla bych se s ním někdy potkat... *14*
  • I love Logan-Jason

jason neni zadna huba! jason je upe nejlepsi a logana hraje suprove!! Loganek je muj a je ze vsech nejlepsi a nejkrasnejsi!! miluju ho *14* a komu se nelibi at si vite-co..!! *7* *16* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit