Přejít na výpis diskuzí

Jason Dohring

OSOBNOST 16.2.2007 
80 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • I love U

I love U,Jason!!You are my sweetheart,I am your wife Lauren!!I love U 4ever:-* *14*
  • ...Náctileté pipinky

Nedokážu jak tady může někdo napsat ,že ho miluje..
    Ani jedna z vás ho neviděla a píše o něm jak je užasnej apod...
    No náctileté pipinky..
    Já o něm můžu říct ,že je to pěknej kluk...
    • Souhlas!

Já třeba nikdy k takovým nádherným hercům atd. nepíšu že je miluju ale že se mi fakt líbí!Já bych ho hned snědla!Je üpe super!Má tak nadherný obličej,postavu i ksycht"So sexy"! *1* *1* *1* *3* *3*
  • proč nejsem jeho žena

proč nejsem jeho žena!!!!!!!?? *10* *10* *10* *10* muck *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *9* *9* *8* *1* *9* *1* *9*
  • ?

No v tom seriálu je docela sexy, ale spíš je to o tom chování.Jinak kdybych ho viděla jen na fotkách, tak mně moc nezaujme, rozhodně bych neřekla, že je to lamač dívčích srdcí, jak to VIDÍM TADY.Líbí se mi, ale že to tu je až tak zaláskovaný
  • božíí

Je kláásnej upa senza *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • I love you

je úpa boží *14* *14* a krásnej *4* ale smůůla že se s ním nikdy nesetkám *9* *9*
  • vlastně je můj vzor.. holky na něj letěj.. sme si dost podobný

Nejlepší seriálová postava, vtipnej, bohatej, hajzlík, bitkař co se nebojí dát ránu.. navíc v seriálu má pár scén ve kterejch brečí... Logan Echolls .. někdy se přistihnu jak se chovám stejně
    • jajinkas

Re: vlastně je můj vzor.. holky na něj letěj.. sme si dost podobný

Tak to tě asi zabalím a pošlu kámošce xD
  • Wiw

to je takovej sexman až jsem z toho udělanáá *15* *9*
  • Jason Dohring

Hrozne ho miluju je hrozne krasnej a v serialu veronica mars je uplne super jak chodi s veronicou!!!!!hrozne ho milujju *4* *14*
  • super

Je tak úžasně úžasnej,že to ani nejde popsat.Je fakt sladkej,ř¨žádnýho takovýho hezkýho kluka jsem v Čechách ještě nepotkala... *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit