-
I love U
I love U,Jason!!You are my sweetheart,I am your wife Lauren!!I love U 4ever:-* *14* -
...Náctileté pipinky
Nedokážu jak tady může někdo napsat ,že ho miluje..
Ani jedna z vás ho neviděla a píše o něm jak je užasnej apod...
No náctileté pipinky..
Já o něm můžu říct ,že je to pěknej kluk... -
-
Souhlas!
Já třeba nikdy k takovým nádherným hercům atd. nepíšu že je miluju ale že se mi fakt líbí!Já bych ho hned snědla!Je üpe super!Má tak nadherný obličej,postavu i ksycht"So sexy"! *1* *1* *1* *3* *3*
-
-
proč nejsem jeho žena
proč nejsem jeho žena!!!!!!!?? *10* *10* *10* *10* muck *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *9* *9* *8* *1* *9* *1* *9* -
?
No v tom seriálu je docela sexy, ale spíš je to o tom chování.Jinak kdybych ho viděla jen na fotkách, tak mně moc nezaujme, rozhodně bych neřekla, že je to lamač dívčích srdcí, jak to VIDÍM TADY.Líbí se mi, ale že to tu je až tak zaláskovaný -
božíí
Je kláásnej upa senza *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
I love you
je úpa boží *14* *14* a krásnej *4* ale smůůla že se s ním nikdy nesetkám *9* *9* -
vlastně je můj vzor.. holky na něj letěj.. sme si dost podobný
Nejlepší seriálová postava, vtipnej, bohatej, hajzlík, bitkař co se nebojí dát ránu.. navíc v seriálu má pár scén ve kterejch brečí... Logan Echolls .. někdy se přistihnu jak se chovám stejně -
-
Re: vlastně je můj vzor.. holky na něj letěj.. sme si dost podobný
Tak to tě asi zabalím a pošlu kámošce xD
-
-
Wiw
to je takovej sexman až jsem z toho udělanáá *15* *9* -
Jason Dohring
Hrozne ho miluju je hrozne krasnej a v serialu veronica mars je uplne super jak chodi s veronicou!!!!!hrozne ho milujju *4* *14* -
super
Je tak úžasně úžasnej,že to ani nejde popsat.Je fakt sladkej,ř¨žádnýho takovýho hezkýho kluka jsem v Čechách ještě nepotkala... *14*