Přejít na výpis diskuzí

Jean-Claude Van Damme

OSOBNOST 31.12.2006 
1083 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • chyby vam film

chyby vám film quest
  • The Shepherd

Zdravim vsechny priznivce Jean Claude Van Damme a chtel jsem se zeptat,jestli nekdo nevite kdy u nas v kine bude premiera filmu The Shepherd nebo jestli uz je nekde na netu nejaky trailer k tomuto filmu,protoze to urcite bude po bojove strance narez film.Diky za vasi odpoved
  • Narozeniny

Hallo Mister!How are you?I am your fan.Today have you birthday.So Happy Birthday to you!
  • Peklo

No nvm jestli má Van Damme nejlepší filmy do roku 1990.Podlě mě je nejlepší film Peklo a Double Team

Jean-Claude Van Dame je nejlepsi herec co znam a taky to je muj životní vzor *3*
  • stranky

Zdravím fanoušky Van Damma mám udělané nové stránky o tomto herci. Na odkazu www.jcvd.wz.cz Ahoj
  • JCVD

Je fakt hustej karatista a boží!!! *14*
  • Jean je plečka

Jean má výborné filmy, myslím do roku 1990, potom je to horší a horší... Chtěl bych vidět, jak se vytahoval, že by rozbil Dolpha Lundgrena - ten by si ho dal k snídani *1* . Však se podívejte na: http://www.youtube.com/results?sear ch_query=van+damme+cannes+1992&sear ch=Search
  • b2

to sa vsetci velmy mylite. Bloodsport 2 aj 3 su natocene... a dvojka je fest dobra... mal som ju kedysi na VHS je super... hra tam Daniel Bernhardt. Podobne ako 1 ale na jednotku nic nema.... *3*
  • van damme

van damme bral anabolika a rastove hormony
    • Re: van damme

No, víš, on alespoň bral steroidy a anbolika na to, aby mu něco vyrostlo a povedlo se. Jenže Tobě už nic nepomůže, nic na vývin zkolabovaných mozkových buněk neexistuje. Zeptej se rodičů, co znamená úcta k drhému. Taky máš někoho rád, ne? *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit