-
No jo, mel Van Damme dobrý filmy v letech 1988 - 1993, ale už by se mel vykašlat na hereckú kariéru a jít do penze podle mne
-
krvavy sport taky uplne zeru *5*
-
Mne taky Dvojitý zásah a ješte Krvavý Sport třeba
-
me se nejvic libi dvojity zasah a tobe luky
-
Van Damme toho dokázal fakt hodne a v letech 1988 - 1993 mel nejlepší filmy podle mne, ale jeho doba už dávno minula
-
mas pravdu hodne toho dokazal. je to muj nejoblibenejsi herec *5*
-
Na pokraji slávy a popularity byl Van Damme koncem 80-tých a zacátkem 90- tých let, tehdy mel nejlepší filmy podle mne
-
Nic proti Van Dammemu nemám a hodne toho dokázal
-
van damme je nejlepsi jasny
-
Van Damme byl kdysi dobrý herec
-
Van Damme se mi líbí napríklad v akčním filmu Peklo - In Hell, hrál tam celkem dobre
-
Nic proti Van Dammemu nemám a hodne toho dokázal kdysi byl dobrý herec. Ale mel by se už vykašlat na ty filmy, hereckou kariéru a neztrapnovat se
-
Mel by se Van Damme už vykašlat na hereckou kariéru, filmy a jít do duchodu podle mne
-
Van Damme toho hodne dokázal a nic proti nemu nemám jinak
-
Van Damme by se mel vykašlat na ty filmy a jít do penze, tam již dávno patrí !
-
Nic proti Van Dammemu nemám a kdysi byl dobrý herec, ale jeho doba už dávno minula je už v sraxkách až po uši, co se týče jeho herecké kariéry
-
Jeho doba už minula
-
Dobrej byl kdysi, ale jeho doba už dávno minula
-
Jak vydím tak komentuješ jen ty,a chytrej seš jak ....běž už někam ty ubožáku.Nikdo na ty tvoje žvásty není zvědavej.)))Van Damm je dobrej a na svůj věk :-) chtěla bych vydět tebe((((((
-
Krvavý Sport, Kickboxer, Lví Srdce, Dvojitý Zásah, Univerzální Voják 1, Cyborg a Není Úniku, to jsou podle mne nejlepší filmy z Van Dammovy herecké kariéry