-
Je pravda ze filmy ma onieco horsie ale do roku 2001 mal este tak vazne kvalitne filmy som dlhorocny fanusik v daka nemu som zacal ucit karate a cvicit tak je to taky fylmovy simbol ale prial soma si ho niekedy stretnut a splnilo sa v roku 2012 mam snim fotku a podpys co som velmy rad kazdy si musi ist za vlastnim cielom
-
Van Damme mel nejlepší filmy v letech 1988 - 1993, ale jeho doba už dávno minula !
-
Nejhorší herci akčních filmu a který vyhasli jsou podle mne : Van Damme, Steven Seagal, Mark Dacascos, Dudikoff, zesnulý Bruce Lee a Jet Li
-
Van Damme je prestarla, preexpirovana a vyhaslá hvezda !
-
Patrí do penze dávno aj spolu se svym kolegou Seagalem
-
Já se Van Dammemu radeji vyhnu pro jistotu. Nemám proste k jeho herecké kariére žádný respekt !
-
Je už starej Jean Claude Van Damme
-
Neuznávam takový herecký polena jako jsou Van Damme nebo Steven Seagal jenom kvalitní lidi !
-
Van Damme patrí proste do penze a vyhasl !
-
Padlá a vyhaslá hvezda, to je Van Damme. Nemám k jeho herecké kariére respekt a to lze žádný !
-
Zkrachovalá existence, která už nemá co divákum dát, to je Van Damme
-
Vyhasl Van Damme a za to si respekt NEZASLOUZI, u mne ho ZTRATIL !
-
Van Damme, Steven Seagal, Bruce Willis a Arnold Schwarzenegger všichni už vyhasli a meli by jít do penze
-
Totálne vyhasl Van Damme
-
Van Damme byl dobrý herec kdysi a v letech 1988 - 1993 mel nejlepší filmy, ale od tý doby je v sraxkách až po uši. Mel by se už vykašlat na ty filmy a jít do penze !
-
Vyhaslá hvezda : to je Van Damme a nemám k jeho herecké kariére žadny respekt !
-
Pierce Brosnan z 007 Bondovek jeho uznávam, to je muj oblíbenec. A Van Dammemu se radeji vyhnu pro jistotu !
-
Zkrachovalá existence : to je Van Damme
-
Ne škoda, ale konečne, že Van Dammeho doba už dávno minula ! A za to, že jako herec vyhasl si respekt NEZASLOUZI, proto ho u mne ZTRATIL !