Přejít na výpis diskuzí

Jean-Claude Van Damme

OSOBNOST 31.12.2006 
1078 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mit doma takoveho chlapa to us je kus ale na neho nikdo nema *1* *1* *1*
  • Tomáš máš pravdu Van Damme je najlepší herec akčných filmov hlavne Dvojitý zásah tu nemá chybu,ale aj Krvavý šport.Som rád Tomáš,že mám takého brata ako si ty!!! *4* *3* *5*
  • Jean

Van Damme je jednoducho najlepší z najlepších hercov akčných filmov iný na neho nemá.Ja považujem za jeho najúspešnejšie akčné filmy tieto:Dvojitý zásah,Levie Srdce a Univerzálny Vojak 1.
  • anelka

staří nezastavíte ušáci *5*
  • videoklip..

*3* ahoj pred vanoci jsem po ranu koukal na videoklip kde J.C.VAN DAMME TANCIL V 1 POKOJI S NEJAKOU ZENOU-NEVI NEKDO CO TO BYLO ZA KLIP. *5*
  • Re: Re: prohrál by ve skutečnosti

bruce lee byho dal za 10 sekund
  • Re: prohrál by ve skutečnosti

vazne hmmtak at to skusi a scott adkins udela ze segala pytel sracek a van damme to sami je lepsi a tony jaaa jeste vic
  • Re: prohrál by ve skutečnosti

chlape steven segal je sracka precti si poradne itervju se silvestrem stalonem segal od van damma utekl jako pasivej pes!!!!!!!!!!! *1*
  • Van Damme

Jean je velmi dobrý aj v akčnom filme Maximálne Riziko tu sa mi strašne páči. *4* *3*
  • prohrál by ve skutečnosti

Mám Van Damma docela rád ale Steven Seagal by ho zrušil, ten by ho uplně rozstřílel ..... *1* *5* *16*
  • Všechno nejlepší Van Dammovi

Dnes má Jean 50 rokov želám mu všetko najlepšie je jeden z najlepších hercov akčných filmov,páči sa mi napríklad v akčnom filme Poslání. *4* *3*
  • Re: muhehe

trosku vic filmu jim tam chibi a dost a to ze ja ho zeru fakt moc
  • muhehe

nejak jim tu u ty filmografie chybi replikant.. *9*
  • mitchell

JCVD

Van Damme se mi líbil jak bojoval ve filmech Příkaz k popravě,Lví srdce a Kickboxer tyhle 3 filmy nemají chybu
  • Re: realita

Kdyby se neuměl prát tak by určitě nevyhrál titul mistra Evropy v Karate.
  • VAN DAMME:Frank Dux

V Krvavom športe nemá chybu pozerám to velmi rád. *4* *3* *5*
  • VAN DAMME

Najlepší herec akčných filmov,žiadny naozaj nie je taký dobrý ako on,živý Terč velmi dobrý akčný film s ním,fandím mu,čaute. *3*
  • Jean

Mám skoro všetky Van Dammeho filmy na dvd.
  • frankdux

n

tech filmů tady chybí hodně
  • frankdux

Van Damme

Van Damme je můj idol a už dlouho podle něj cvičím a potkal sem se s ním osobně na hotelu v Praze,jsme spolu vyfocený a mám jeho autogram.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit