-
VAN DAMME:Frank Dux
V Krvavom športe nemá chybu pozerám to velmi rád. *4* *3* *5* -
VAN DAMME
Najlepší herec akčných filmov,žiadny naozaj nie je taký dobrý ako on,živý Terč velmi dobrý akčný film s ním,fandím mu,čaute. *3* -
Jean
Mám skoro všetky Van Dammeho filmy na dvd. -
n
tech filmů tady chybí hodně -
Van Damme
Van Damme je můj idol a už dlouho podle něj cvičím a potkal sem se s ním osobně na hotelu v Praze,jsme spolu vyfocený a mám jeho autogram. -
Jean Claude Van Damme
Jean je ten najlepší herec akčných filmov akého som kedy videl akčný film Dvojitý Zásah-Double Impact tak na tomto som vyrastal škoda že som nebol ho pozrieť v Prahe teraz ked bol na Miss chcel som ísť,ale lístky boli už vypredané akorát som bol predtým v Prahe.Je to moj idol aj sa naňho dosť podobám. -
miss...
asi je velký estét,když ho pozvali do poroty na Miss... *1* *14* -
hmmm
je to pořád kus pěknýho chlapa *3* -
souboj cti
na souboj cti je nějak ve filmografii zapomenute. Mě osobně se velmi líbil.... -
van damme
jean-claude van damme je ten nej herec taky je to super clovek ktereho bych moc rad poznal.dnes v praze byl na miss2010 je fajn ze taky zavital k nam do ceske republiky ale jeste lepsi by bylo ho videt v realu a podat si s nim ruku!je to muj idol.jean claude preji ti vse nej do zivota hlavne zdravi a dalsich 100let zivota ti preji od srdce *4* -
Re: Re: JCVD
ALAIN DELON -
Re: Autogram
aj ja by som chcela jeho autogram.......fnuk -
Re: VAN DAMME
trosku ta opravim,najlepsi je ZIVY TERC-hard target!!!! z roku 1993 -
Přání k narozeninám
Vše nejlepší Jeane, si jednička ve svým oboru a tvoje filmy jsou nejlepší. Všecko nej a jen tak dál, přeji ti abys natočil ještě soustu dobrých filmů -
Re: Van Dame
myslim ze sa to vola universalny vojak skus to -
Narodeniny
Van Damme má dnes 49 rokov želám mu všetko najlepšie zaslúži si to.Páči sa mi napríklad v akčnom filme Levie srdce alebo Double Team. *3* -
filmografie
filmografie utrpela vetsi ztratu, a to: to nejlepsi z bojoveho umeni, prikaz k poprave, elita armady, az do smrti, pastyr *1* -
Re: Van Dame
cyborg -
Van Dame
Ludia zháňam film zo j.c.van damom o tom,ako bol niekde v púšti v obrovskom robote a bojoval s druhým tiež obrovským robotom boli tam aj tribúny zasklené lebo zem bola zamorená a ked spadol robot na tribúnu rozbil sklo a ludia akosi sa roztavili alebo tak viac si nepamätám.Videl som to asi pred viac ako 15 rokmi ked som bol v družine po škole dik. inak super herec obľúbený -
ufffffffffff
no tak tohle je chlap jak má být *4* *4* *4* *4*