-
Ospravedlnujem sa Van Damme je výborný herec akčných filmov v Krvavom športe alebo Dvojitom Zásahu nemá chybu. *4* *4* *3* *3*
-
Aj Elita Armády je o nicom akcný film slabý,priemerný.Kontraband tam patrí tiez dobrá slabota.
-
Totálne slabý o nicom film s ním je aj Zástupce Velitele prepadák nekompromisne.
-
Je priemerný herec o ničom a slabý Jean Claude Van Damme to je pravda ani ja ho nemusím.
-
Zabudol si napísat,že ešte Karate Tiger a Čierny Orol sú tiež totálne pi*čoviny s ním.
-
Ešte som zabudol aj Street Fighter to je tiež dobrá pi*čovina.
-
Nemusím ho!!!
-
Sú lepší herci ako on však si zoberte že jeho filmy ako Teror vo vlaku no to je hrůza totálne priemerný slabý akčný film a to isté platí aj o pokračovaní Univerzálnom Vojakovi 2 katastrofa.
-
AAAA..viete ze 30.juna pride ako exluzivny host na slovensko??...niee??...presnejsie do dediny Hniezdne pri Starej Ľubovni na vychodnom Slovensku....bude atogramiada atd...
-
Neznásam Van Dammovky uz.Jean Claude Van Damme je priemerný herec aj tie jeho akcné filmy sú o nicom.
-
Van Damme je uz o nicom celý má uz slabé,priemerné filmy mal by uz skoncit s herectvom pretoze casy ked hral vo filmoch napríklad Lví Srdce alebo Dvojitý Zásah sú uz dávno prec,bohuzel!!!
-
Najlepší je Van Damme v akčnom filme Dvojitý Zásah-Double Impact tu ho mám ja najradšej:D *4* *3* *5* *1* *15*
-
Van Damme bude mojím idolom do konca môjho zivota.Uznávam ho od svojich 18 rokov az doteraz ja mám teraz 26 rokov.
-
Si nejlepší na tebe nemá prostě nikdo a nejlepší kopačku ve vzduchu prostě jen ty jsem tvoje velká faninka *14* *14*
-
Jeto frajer,chěl bych umět aspon čtvrtinuto co on *1*
-
Je dobrej. *16*
-
Vandamme je nejlepsi ze všech
-
Všechno nejlepší k narozeninám :) přeju hodně zdraví a mnoho ještě úspěšných filmů :))
-
všecno nejlepší k narozeninám já mam taky ale jen svátek tak si užij jinak jsem tvuj fanda:)
-
To je pravda na Van Damma nikdo nemá!!! *4* *3* *1* *1*