-
Jean Claude
Jean Claude patří k mým nejoblíbenějším hercům.Určitě má pár filmů, které mu zrovna nesednou, ale kdo nemá.Já osobně zbožňuju film Lví srdce, je to nejlepší film a má dost pěkný děj, já sama se přiznám, že jsem na konci brečela:) a po tom co jsem viděla JCVD, jsem se utvrdila v tom, že Jean Claude je prostě jednička.Doufám že nás do budoucna bude zásobovat dalšími fajn filmy. *3* -
Jeane Clode přeji Tobě i celé Tvé rodině hodně štěstí,zdraví a všechno jen to nejlepší.
Jsem Váš velký fanda.Máš můj velký obdiv.Marie -
jak to myslis ze konsis
-
není úniku
Taky je super film Není úniku...je to trochu romanticky...Je tam sladkej *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: není úniku
On je kocour aji když zestárnul vidte?
-
-
jo aha napsal si komentar i na kylie minoqe divis se ze vim o všech tvých komentaru luksi
-
ja se te ptam jestli se divis ze vim otvych komentaru a nemysli si ze nevim ze van dammovi davas nelike
-
Podpora JCVD
Takze kedysi som ho nemusel, ba dokonca som ho neznasal. Dozvedel som sa, ze mal masaker v zivote : kokain, psychiatriu ap. Preto ho treba podporit. Prajem mu len to najlepsie, nech sa dari. Takych ludi, co nemaju sebavedomie, treba podporit, aby sa mali dobre, Taki, co maju neprimerane vysoke sebavedomie, ho treba okresat. Ako moje meno naznacuje, rad rypem a spravam sa ako v chlieve. Ale nebudem rypat do JCVD. Najdem si ja niekoho s neprimerane vysokym sebavedomim .... Kroch Kroch kroch -
hale ja mam pocit ze jsem te nekde videl bud na youtube nebo nekde jinde
-
Jean-Claude Van Damme? Jedním slovem ty jeho filmy katastrofa,dobrá rada prastit z herectvím konecne
-
Ano sem na youtube, tam si mne asi taky určite videl